Liga IV

Arbitrul Adrian Moja, persona non-grata la Valea Mare

* primarul Costel Briceag a răbufnit după meciul cu AS Şirineasa: „Eu nu-mi duc salariul de primar acasă, pentru că îl dau fotbaliştilor din echipă, şi vine unul ca Moja şi face mişto de mine, pentru că vrea să ajungă nu ştiu unde, la Liga I, probabil!?”

Echipa primarului Costel Briceag nu a terminat decât la egalitate partida cu AS Şirineasa (1-1), iar alesul local din Valea Mare consideră că unul dintre vinovaţii pentru acest semi-eşec pe teren propriu este arbitrul asistent Adrian Moja. În repriza secundă, la scorul de 1-1, cei de la Viitorul a înscris, dar golul nu a fost validat deoarece tuşierul respectiv a semnalizat o poziţie de ofsaid.
„A fost o fază simplă şi cursivă, jucătorul nostru a venit din spate, nici gând de ofsaid, iar Moja a ridicat steagul aiurea, după ce arbitrul de centru Florin Păunescu arătase deja centrul terenului! O să-l recuz pe acest arbitru asistent, nu vreau să mai conducă meciuri de-ale noastre. Din păcate, nu e prima oară când ni se întâmplă aşa ceva. Am avut probleme cu Moja şi la meciul din prima etapă, atunci când am câştigat cu 4-1 duelul cu FC Băbeni. M-a uimit şi declaraţia observatorului de la final: «Bravo, băi copile, eşti curajos!», i-a spus Mircea Cârceag. Mi s-a spus că trebuie să-l las în pace pe acest Moja, pentru că vrea să avanseze. Nu înţeleg cum vine treaba asta, vrea să avanseze pe buzunarul meu, pe banii mei!? Eu nu-mi duc salariul de primar acasă, pentru că îl dau fotbaliştilor din echipă, şi vine unul ca Moja şi face mişto de mine, pentru că vrea să ajungă nu ştiu unde, la Liga I, probabil?!”, a răbufnit primarul din Valea Mare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button