Politica

Ar trebui să aibă emoţii şeful Poliţiei Vâlcea după arestarea lui Nicolescu?

• Potrivit colaboratorilor noştri din Argeş, chestorul Ion Stoica este naşul lui Cătălin Spătaru, patronul firmei General Trust Piteşti, societate agăţată puternic de bugetul CJ Argeş

Arestarea lui Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a încins spiritele şi la Vâlcea, însă nu la PSD, unde această situaţie începe să fie privită ca o oportunitate, ci tocmai la Poliţie.
Potrivit unor informaţii pe care le-am primit de la Piteşti, Cătălin Spătaru, unul dintre apropiaţii lui Nicolescu, care este şi patronul celebrei firme de construcţii General Trust, s-ar afla deja cu piciorul deasupra becului. După cum se ştie, societatea acestuia s-a ocupat de asfaltarea DJ Bălceşti-Goruneşti, la vremea respectivă izbucnind şi la Vâlcea un scandal de proporţii. Dar nu acesta este motivul de îngrijorare pentru Spătaru. Sursele noastre ne-au precizat că General Trust ar fi făcut câteva lucrări pentru CJ Argeş, câştigate pe bandă rulantă şi în condiţii bizare. Mai mult decât atât, se aude că foarte multe dintre întâlnirile de taină ale lui Nicolescu erau găzduite de Spătaru, la hotelul-PECO pe care acesta îl deţine la ieşirea din Piteşti spre A1 (vizavi de PIC). De la aceste întâlniri, ni se şopteşte în cască, n-ar prea fi lipsit nici chestorul Stoica, actualul şef al IPJ Vâlcea. Aşteptăm însă în continuare desfăşurarea evenimentelor, pentru a vedea dacă şi şeful IPJ Vâlcea ar trebui să aibă sau nu emoţii după arestarea fostului securist Nicolescu.

Articole Similare

One Comment

 1. Da este de asteptat!
  Eu am lucrat la Pompieri si am vazut foarte multe in acesata institutie dim MIRA!
  Infractorii cei mari stau in functii de conducere!

  Am fost amenintat cu moartea si daca as dezvalui din ceea ce stiu!

  Sper ca sunteti un ziar corect ,nu un ziar murdar !

  Acesti securisti s-au infiltrat in aceste sisteme militare ,fiind ultimul lor refugiu!

  Au supt aceasta Tara Romaneasca!
  Au distrus-o si acum au tupeul,sa arate distrugerea care au facut-o,catre Presedintele Basescu!

  Acest OM ,va intra in istorie!

  Daca nu ajungea Presedintele tarii,eram langa Somalia…..sau chiar mai rau…

  Astept un raspuns!

Lasă un răspuns

Back to top button