Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Aqua Park de trei milioane de euro la Râmnicu Vâlcea

Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu va cheltui aproape trei milioane de euro în următorii ani pentru transformarea ştrandului din Ostroveni în Aqua Park, dar şi amenajarea pe lacul din Ostroveni a unui debarcader pentru croaziere.

Ostroveni-ul va deveni astfel un sat de vacanţă, care va scoate însă suficienţi bani de la bugetul local. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cinci ani. Lacul din Ostroveni va deveni un loc unde se va putea face schi nautic, vor fi amenajate insule artificiale, unde vor fi amplasate terase şi restaurante. Autorităţile susţin că în cadrul acestui proiect sunt vizate şi căsuţele de vacanţă din apropiere, care vor intra în curând într-un program de reabilitare pentru a fi redate în folosinţă într-o formă cu totul aparte. Baza de Agrement din Ostroveni se va transforma şi ea în Aqua Park. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor municipalităţii, proiectul va fi realizat cu sprijinul investitorilor, mulţi oameni de afaceri din zonă manifestând interes în acest sens. Primăria se va ocupa de introducerea utilităţilor la noile construcţii. Autorităţile mizează pe investitorii care ar putea fi atraşi de noul proiect şi care vor contribui la bugetul local.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button