Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Anuţa Handolescu a ajuns la mătură

… din cauza primarului Râmnicului

Primarul democrat Romeo Rădulescu, prin lipsa sa de autoritate şi capacitate administrativă, a reuşit o „performanţă” greu de egalat. A transformat-o pe Anuţa Handolescu, fostul prefect de Vâlcea, în măturător.

Lipsit de autoritate şi spirit organizatoric

Fostul prefect al judeţului a ajuns în pragul disperării din cauza mizeriei şi a prafului din oraş, drept pentru care, săptămânal, îşi face singură curat pe trotuarul din faţa casei, timp în care măturătorii primarului joacă table la umbră. Anuţa Handolescu spune că s-a săturat de mizeria şi debandada din oraş şi că Romeo Rădulescu este cel mai slab primar de până acum. „E anormal ce se întâmplă în oraş, sunt două artere de circulaţie şi sunt blocate amândouă. Asta înseamnă că nu ai spirit organizatoric. Nu ai cum să te mişti, faci 40 minute cu maşina, într-un oraş pe care-l  baţi la pas. Nu am văzut pe nimeni din primărie să supravegheze lucrările în oraş. Nici în vremea mea, nici în vremea lui Zamfirescu, nici măcar în vremea  lui Sabău, care nu se omora cu munca, oraşul nu arăta aşa, părăsit. Întotdeauna era cineva care supraveghea lucrările. Nu spun că trebuie să stea  primarul să-i supravegheze, dar delegi unul din viceprimari să facă lucrul acesta. Şi sâmbătă, şi duminică, tot centrul oraşului a fost blocat de poliţie, care direcţiona toată circulaţia la dreapta, spre prefectură, fără a da indicaţii celor din trafic pe unde să o ia mai departe, mai ales celor din afara judeţului. Unii se mai şi răsteau la ei, normal! Dacă un turist vine şi păţeşte aşa ceva, poţi să fii sigur ca a doua oară nu-l mai prinzi în Râmnic. Sentimentul meu e că toată lumea este angajata firmelor de construcţii, pentru că ei iau toate deciziile”, a declarat fostul prefect.

Actualul primar nu mai pupă încă un mandat

Anuţa Handolescu nu crede că actualul primar va mai câştiga Primăria la alegerile din 2012, cum nu crede nici că PDL va mai avea vreun consilier local în mandatul viitor. „Rădulescu nu mai ia un mandat dacă în următoarele două, trei luni de zile nu reuşeşte să se reorganizeze, să-şi analizeze foarte bine priorităţile. Nu numai că nu mai iese primar, dar nu ştiu câţi consilieri o să mai ia. Mi se pare că ne îndreptăm într-o direcţie total greşită. Nu mi se pare normal să fiu măturător în zona mea, să stau să mătur trotuarul şi să car gunoiul în locul muncitorilor de la ADP. Pentru asta plătesc impozite şi taxe? Consider că primarul este destul de bine plătit din banii contribuabililor pentru a menţine oraşul curat. Săptămânal facem pe măturătorii şi eu, şi soţul meu, pentru că primarul nu e în stare să se impună în faţa subordonaţilor. Dau cu mătura, car saci de gunoi spre coşuri de gunoi inexistente, pentru că şi astea au dispărut şi nu s-au pus altele noi. Iar asta din cauza lipsei de autoritate a primarului Romeo Rădulescu. M-am săturat, mai am puţin şi o să-i car şi nisipiul de la pavele. Mi-a intrat praful şi nisipiul şi în cap, şi în gât, şi în casă, e numai praf în oraşul acesta, cum nu a fost niciodată”, a conchis Anuţa Handolescu, fost viceprimar, prefect şi subprefect de Vâlcea. D.N.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button