Liga V

Anul fotbalistic 2010 s-a încheiat la Grădiştea cu o masă copioasă

În semn de apreciere pentru munca depusă, primarul comunei Grădiştea, Ilie Boiangiu, le-a oferit fotbaliştilor o masă copioasă, cu prilejul ultimei partide oficiale pe anul în curs, susţinute de Ştiinţa pe teren propriu. Cu tribuna plină, echipa de fotbal pregătită de Ion Stoica s-a impus 5-1 împotriva celor din Slătioara, prin golurile lui Alin Stoica, Flavius Truşcă, Marius Păun, Ion Spătaru şi Cătălin Vochescu, ultimul dintre aceştia marcând un eurogol, de la jumătatea terenului. „Mulţumesc spectatorilor care ne-au susţinut permanent, primarul Boiangiu, pentru susţinerea importantă şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a precizat antrenorul Ion Stoica. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. am citit in ultima perioada saptamanalul dumneavoastra. am o intrebare: antrenorul unei echipe din liga a V a, seria a IIa, spunea ca Stejarul Vladesti poate fii una din aspirantele primului loc in serie; de ce niciodata n-am gasit un articol despre aceasta echipa?! chiar trebuie sa fiti rugati frumos si tratati cu „atentii” pentru a scrie despre o echipa care anul trecut dupa terminarea turului erau pe locul 13, iar acum pe 2, cu sanse mari de a urca in clasament ?! va consideram mai integri si mai seriosi! cu speranta ca veti tine cont de cele spuse, va multumesc in numele acestei mici echipe si va asteptam sa vedeti meciuri de fotbal pe terenul din Vladesti. un admirator al acestei echipe

  2. Daca ar exista un interes mai mare din partea conducerii echipei Stejarul Vladesti, pentru ca rezultatele din campionat sa fie mediatizate, ne-ar putea contacta cu cea mai mare placere, la fel cum fac ceilalţi oameni de fotbal din judet. Nu cred ca a existat vreun caz in care cineva sa ne fi sunat pentru a-şi face cunoscute parerile şi noi nu am dat curs solicitarii. O buna parte dintre cei care apar in ziar ne contactează saptamanal pentru a ne relata noutati. O zi buna! Sper ca raspunsul meu v-a fost util.
    Lucian CORNECI

Lasă un răspuns

Back to top button