Liga IV

Antrenorul Alin Dumitrescu e de părere că

Mihai Viteazu trebuia să ţină bătălia de la Călugăreni în „mlaştina” din Berbeşti

„Ortacii” lui Vasile Ilinca au primit-o ca la Călugăreni pe fosta vicelideră a Ligii IV-a, Voinţa Orleşti, pe un teren de joc mocirlos, desprins parcă din celebra bătălie câştigată de Mihai Viteazu împotriva otomanilor lui Sinan Paşa. Antrenorul Alin Dumitrescu e de părere că AJF neglijează cu bună ştiinţă situaţia deplorabilă a bazelor sportive şi că forul fotbalistic judeţean ar trebui să ia măsuri dure în acest sens, care să meargă chiar şi până la interzicerea disputării meciurilor pe suprafeţe de joc precum cele de la Berbeşti. „Nu ai cum să joci fotbal în mlaştină, cum a fost la Berbeşti. Le dau un sfat tuturor, să-şi amenajeze stadioanele, pentru că, în caz contrar, nu vom progresa niciodată valoric”, spune indignat Dumitrescu. „În mină” orleştenii au obţinut 0-0, jucând ultimele 35 de minute cu portarul eliminat. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

 1. Din ciclul „Secretele arbitrilor” va dezvalui azi secretele lui Dobrica

  1. Daca pasati la portar si acesta ia mingea in brate in suprafata de pedeapsa, fiti fara grija ca nu da lovitura indirecta din careu pentru adversari;
  2. Daca incercati sa protejati mingea si loviti cu cotul in gura adversarul, chiar si intentionat, nu da nici macar lovitura libera;
  3. Daca prindeti la fanion un adversar cu mingea la picior, puteti sa bagati alunecare cu ambele talpi in fata pe tibia adversarului ca mai mult de cartonas galben nu va da;
  4. Daca cineva este portar ii spun cea mai tare faza:dupa ce prinde mingea in careu, un adversar il opreste sa degajeze repede si arbitrul da lovitura libera poate sa-i dea un spitz in cur ca nu este sanctionat.Exagerez putin! Nu a reusit sa-l nimereasca in cur! Atacantul s-a ferit si l-a nimerit in coapsa piciorului. Probabil ca in regulamentul lui Dobrica, se sanctioneaza cu rosu doar daca iti atingi tinta.
  5. Un portar prinde mingea in brate in careu.Intre el si atacant este o balta.Daca da un sut in balta si il stropeste pe portar din cap pana in picioare, sa nu-i fie frica. Nu primeste nici un fel de cartonas.
  6. Mai am un pont pentru oficiali.
  Daca este jocul oprit, poate sa intre in teren si sa injure adversarii ca la usa cortului.Dobrica nu sanctioneaza asa ceva. Cel care stia pontul acesta era Ilinca, antrenorul de la Berbesti.El a injurat ca la usa cortului.Este el colorat, dar nu credeam ca primii 7 ani i-a petrecut in cort.Acum m-am convins!
  Vasile, daca citesti aici, iti spun si o vorba batraneasca:Sa fie omul negru, dar sa nu fie TIGAN!
  Acum un an si ceva, arbitru de centru Demetrescu. Un adversar a cazut in careu si se sprijinea intr-o mana. Mingea, dintr-un clinci i-a venit in mana.Demetrescu a zis ca nu se poate da penalty. Eu nu stapanesc toate chichitele regulamentului, asa ca am luat informatia ca atare.
  Sambata la Berbesti.Portarul iese din careu, baga alunecare si cade.Din acest clinci, el fiind cazut, cu o mana incercand sa se ridice cu alta pe piept incercand sa nu faca hent, mingea a cazut pe el, s-a oprit pe mana de pe pipt. Cert este ca a fost un clinci teribil cu un atacant si 2 fundasi incercand fiecare sa dea in minge. Dobrica a acordat hent, portarul lund al doilea galben si fiind eliminat.
  Intrebarea este:Cine are dreptate?Demetrescu sau Dobrica?
  Nu stiu cum se face ca Vointa este arbitrata acasa la un meci fara miza de Mosor, un super arbitru, care stie sa tempereze intrarile peste limita regulamentului, iar la Berbesti si Alunu suntem arbitrati de Dobrica, care de frica gazdelor, nu da cartonase galbele sau rosii cand este injurat, cand gazdele lovesc adversarii fara minge, cand oficialii intra pe teren si injura adversarii, cand atacantii stropesc portarii cu apa, etc.Poate ca la meciul cu Perisani vine Iagar cu Diculoiu asistent.Fac un cuplu pe cinste.Iagar zice „joaca”, Diculoiu de la tusa zice „penalty”. Iagar se conformeaza si dicteaza penalty. Nu este imaginatia mea, s-a intamplat sezonul trecut la Maciuca.

Lasă un răspuns

Back to top button