Alte sporturi

Antrenorii vâlceni pregătesc selecţia sportivilor

Începând din luna septembrie, DSJ Vâlcea pregăteşte numeroase activităţi de natură sportivă, care vor avea loc atât la nivelul judeţului, cât şi în Râmnic. Potrivit inspectorului de specialitate, Gheorghe Nadolu, una dintre aceste acţiuni are ca scop verificarea stadiului de pregătire centralizată desfăşurată în cadrul secţiilor de performanţă ale clubului Chimia.
Tot în această perioadă, DSJ va superviza modul în care antrenorii îşi organizează selecţiile, având în vedere faptul că, în curând, se va deschide noul an şcolar.
„Profesorii şi antrenorii trebuie să meargă în unităţile de învăţământ, să colaboreze cu directorii acestora şi cu Inspectoratul Şcolar pentru a depista cei mai talentaţi elevi, cu înclinaţie către sport, care să poată fi apoi cuprinşi în secţiile de performanţă. Noi ne ocupăm de îndrumarea antrenorilor în ceea ce priveşte realizarea acestor selecţii, care sunt obligatorii”, ne-a declarat Gheorghe Nadolu.
Inspectorul a mai precizat că DSJ se implică în asigurarea condiţiilor optime de desfăşurare a selecţiilor atât pentru CS Chimia, cât şi în cazul CSŞ. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button