Politica

Anton Miţaru se retrage din politică

După arestarea primarului Mircia Gutău, la PD-L, veştile rele au început să se ţină lanţ. Poate şi din cauza blestemelor fostului lider democrat-liberal, băgat după gratii, după cum se aude şi este şi logic, la comanda unor colegi de partid.
După ce, din cauza incompetenţei guvernanţilor, criza s-a accentuat, s-a apelat la măsurile nepopulare ştiute de toată lumea, PD-L a ajuns în sondaje la 12 la sută, iar românii au ajuns să ceară foarte serios suspendarea lui Băsescu, democrat-liberalii rămân încet-încet şi fără oamenii care au adus această formaţiune politică la putere.
La Vâlcea, de exemplu, pedeliştii vor pierde strategul numărul unu al organizaţiei, fostul deputat PSD Anton Miţaru, sfătuitorul din umbră al lui Mircia Gutău. Potrivit informaţiilor noastre, obţinute, evident, din interiorul PD-L, mai curând decât v-aţi putea imagina Miţaru se va retrage din politică. Din cauza unor frustrări, dar şi din cauza stării sănătăţii sale, tot mai şubrezite. Aşa cum vă spuneam şi cu alte ocazii, Anton Miţaru este grav bolnav, iar în ultima vreme a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în străinătate. În plus, Anton Miţaru a ajuns la o vârstă ce depăşeşte perioada orbitei cometei Halley. Din nefericire pentru pedeliştii vâlceni, nu este nimeni care să-i poată lua locul.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button