Volei

Andreea Cârstea & Co. au bifat a doua victorie din acest sezon

CNMB_cadete_2015_11 (2)CN DE VOLEI – CADETE / CET GOVORA CNMB – CSŞ BEGA TIMIŞOARA 3-2

La finele săptămânii trecute, cadetele de la CET Govora CNMB au terminat victorioase ultimul meci pe care l-au disputat în Campionatului Naţional, împotriva formaţiei CSŞ Bega Timişoara. Voleibalistele pregătite de Denisa Stoicănescu s-au impus cu scorul de 3-2. Vâlcencele s-au aflat permanent la conducere (cu 1-0 şi 2-1, la seturi), dar au fost egalate de fiecare dată. În tie-break, Andreea Cârstea & Co. au jucat perfect şi nu le-au mai lăsat absolut nicio şansă bănăţencelor, iar scorul cu care s-a terminat setul decisiv este edificator: 15-3!

„Obiectivul a fost îndeplinit, am încheiat sezonul cu o victorie, chiar dacă a fost una doar cu 3-2! Noi aşa ştim însă să câştigăm, acelaşi scor s-a consemnat şi în tur, când am jucat la CSŞ Bega Timişoara. De această dată, putea fi însă un succes mai clar, la fel ca în cel de-al cincilea set, când ne-am impus categoric, cu 15-3. La fel ne puteam apropia victoria şi în celelalte, dar ne-am pierdut de fiecare dată spre final. Ţin să mai menţionez că toate celelalte patru seturi au fost strânse şi s-au încheiat după 20 de puncte”, a precizat Denisa Stoicănescu.

Denisa Stoicănescu, antrenoarea cadetelor de la CET Govora CNMB:
„Toate fetele s-au dăruit exemplar, le-am văzut foarte determinate şi hotărâte să învingă cu orice preţ!”

Antrenoarea de la CET Govora CNMB nu a remarcat vreo jucătoare în mod deosebit după partida din Sala Capela, ci le-a lăudat pe toate. „Consider că toată echipa a jucat bine! Toate fetele s-au dăruit exemplar! A fost unul dintre puţinele meciuri din acest sezon când le-am văzut pe toate determinate şi hotărâte să învingă cu orice preţ. Nici greşeli nu au fost prea multe! Repet, au jucat foarte frumos, iar dacă ar fi făcut-o la fel şi în celelalte meciuri, am fi acumulat cu siguranţă mai multe puncte în clasament şi ne-am fi bătut şi noi pentru calificarea la turneul semifinal. Să sperăm că tot la fel de bine ca în acest ultim meci cu CSŞ Bega Timişoara se vor comporta şi în sezonul viitor. În perioada de pauză competiţională, antrenamentele se vor desfăşura normal, deoarece sunt câteva jucătoare care sunt componente şi ale echipei de junioare a Colegiului, care s-a calificat la turneul semifinal”, a încheiat Denisa Stoicănescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button