Diverse

Amical de… 90 de minute cu Thuringer

* Oltchim şi trupa antrenată de Herbert Muller au disputat miercurea trecută o partidă de verificare care s-a întins pe durata a trei reprize de câte 30 de minute fiecare

Înainte de participa la turneul amical de la Schmelz, Oltchim Rm. Vâlcea a susţinut o partidă de verificare în compania echipei Thuringer Erfurt HC, care e pregătită de antrenorul de origine română Herbert Muller. Meciul desfăşurat miercuri, 18 august s-a întins pe durata a trei reprize de câte 30 de minute fiecare, tehnicienii campioanei României, Peter Kovacs şi Aurelian Roşca, având posibilitatea de a rula toate jucătoarele pe care le au la dispoziţie.
Meciul s-a încheiat cu scorul de 45-43 pentru vâlcence, care s-au aflat în avantaj şi la finele primelor 60 de minute de joc (31-30). Golurile echipei Oltchim au fost marcate de Adriana Ţăcălie (5), Ionela Stanca (5), Patricia Vizitiu (5), Iulia Curea (4), Cristina Neagu (3), Oana Manea (3), Roxana Han (3), Gabriella Szucs (3), Yeliz Ozel (3), Ramona Maier (3), Adriana Nechita (3), Steluţa Luca (2), Valentina Ardean (2) şi Anastasiya Pidpalova (1).
În această săptămână, mai precis marţi, 24 august, până a se deplasa la Bad Urach, „galacticele” vor juca un alt amical, în compania echipei Trier, care activează în prima ligă germană.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button