Diverse

Ambele echipe au ratat câte o aruncare de la 7 metri

Pe parcursul partidei din Capitală, Oltchim şi Viborg au beneficiat în total de 13 aruncări de la 7 metri. Arbitrii francezi Thierry Dentz şi Denis Reibel au acordat vâlcencelor nouă dintre acestea, în timp ce în contul danezelor au fost trecute doar patru. Ambele echipe au ratat câte o asemenea lovitură, prin Anastasiya Pidpalova şi Cristina Vărzaru. Celelalte aruncări au fost transformate de Cristina Neagu (2), Anastasiya Pidpalova (4) şi Ramona Maier (2) – pentru Oltchim, respectiv Cristina Vărzaru (2) şi Grit Jurack (1) – pentru Viborg.

Oltchim nu a concretizat minutele de superioritate numerică

Oltchim nu a reuşit nici în meciul retur al finalei Ligii Campionilor de la Bucureşti să concretizeze minutele suplimentare în care s-a aflat în superioritate numerică pe terenul de joc. Campioana României a avut doar de patru ori câte o jucătoare eliminată pentru 2 minute, „recordmenă” fiind Ionela Stanca (care a stat pe bancă în două rânduri, în prima repriză). De la Oltchim au mai fost eliminate, câte o dată, Valentina Ardean şi Steluţa Luca. De cealaltă parte, Viborg s-a ales cu 14 minute de penalitate disciplinară, Gorica Acimovic, Rikke Skov şi Henriette Mikkelsen stând forţat de câte două ori pe banca de rezerve, în timp ce Anja Althaus doar o dată.

Pidpalova şi Ardean au jucat în retur

* faţă de primul meci, au rămas în afara lotului de 14 jucătoarele Adina Fiera şi Regina Shymkute

Spre deosebire de meciul tur din Danemarca, antrenorii Radu Voina şi Aurelian Roşca au operat două modificări în lotul de 14 jucătoare cu care au abordat duelul din Capitală. Astfel, nu au mai fost trecute pe foaia de joc interul Adina Fiera (care e însărcinată) şi ucraineanca Regina Shymkute. În locul acestora au apărut pe teren extrema Valentina Ardean şi interul Anastasiya Pidpalova, ultima dintre acestea fiind cea mai prolifică handbalistă de la Oltchim în meciul din Capitală. Din păcate, nu au putut evolua deloc în finala Ligii Campionilor portarii Mihaela Smedescu, Tereza Pâslaru, dar nici jucătoarele de câmp Gabriella Szucs, Olga Vaschuk, Roxana Gatzel-Han şi Clara Vădineanu (accidentată).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button