Fără categorieLiga VFotbal

ALX Port Vale Mateeşti vrea să promoveze de pe primul loc în Liga a IV-a

alexie gabriel1Potrivit afirmaţiilor lui Gabriel Alexie, în acest sezon, echipa ALX Port Vale Mateeşti are ca obiectiv promovarea în Liga a IV-a. În prezent, formaţia sponsorizată de compania Alexie GV (unul dintre cei mai importanţi producători de tâmplărie de lemn din Vâlcea şi nu numai) ocupă locul al treilea în Seria Nord din Liga a V-a. Poziţia pe care fotbaliştii din Mateeşti se află în prezent nu le dă dreptul acestora să facă saltul în eşalonul superior, aşa că „englezii” vor trebui să mai urce măcar o poziţie în ierarhie.
Recent, primarul Valerian Alexie s-a întâlnit cu fratele său, Gabriel Alexie, pentru a pune la punct planul de bătaie pentru cea de-a doua parte a campionatului.

„Toţi jucătorii vor să jucăm din sezonul viitor în Liga a IV-a, deci avem toate motivele să continuăm lupta. În clasament, suntem pe locul 3 şi ne luptăm pentru promovare cu cu Vaideeni, Dăeşti şi Romani, echipe care nu aspiră, teoretic, la promovare, deoarece nu au anunţat nimic în acest sens. Iar asta înseamnă că avem culoar liber spre eşalonul superior. În lotul nostru, sunt mulţi jucători cu experienţă, dar şi tineri foarte talentaţi. Nici cu juniorii nu avem probleme, sunt destui în lot şi sunt valoroşi, cu siguranţă vom putea să avem doi pe teren şi alţi 2-3 pe banca de rezerve, în eventualitatea promovării în Liga a IV-a”, a subliniat Gabriel Alexie.

Gabriel Alexie, oficial ALX Port Vale Mateeşti:
„Diferenţa de puncte faţă de lidera AS Bărbăteşti nu e imposibil de recuperat!”

Mai mult decât atât, reprezentantul echipei ALX Port Vale Mateeşti ne-a precizat apoi că „englezii” vor să promoveze chiar de pe locul 1, iar în acest sens sunt pregătiţi să lupte la „baionetă” cu lidera AS Bărbăteşti. Soarta formaţiei din Mateeşti depinde de meciurile cu AS Bărbăteşti, pe care Irinel Cazacu & Co. o vor înfrunta de două ori primăvara aceasta. Primul va avea loc duminică, 13 martie, la Bărbăteşti. „Ambiţia noastră e să terminăm pe primul loc. Totul e posibil, mai ales că vom juca de două ori cu lidera în următoarele luni. Aşadar, titlul încă nu e decis! Sunt şase puncte diferenţă acum între AS Bărbăteşti şi noi, dar, dacă vom triumfa în meciul direct, vor mai rămâne doar trei! Aşadar, diferenţa de puncte faţă de lideră nu e imposibil de recuperat”, a conchis Gabriel Alexie. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button