Liga II

Alin Artimon nu s-a temut de presă şi a dezvăluit: „Management slab la CSM!”

Încă din startul conferinţei de presă de după meciul dintre CSM Rm. Vâlcea şi FCM Tg. Mureş, antrenorul Alin Artimon a adoptat poziţia vinovatului nejudecat. „Dacă şi dumneavoastră o sa faceţi mişto de mine, n-aveţi decât! Eu am venit, totuşi, să vă stau la dispoziţie!” – a spus Alin Artimon. La unison, reprezentanţii presei vâlcene au susţinut că în nici un caz antrenorul nu este considerat vinovat de pierderea partidei. „Dacă pe Trandafir îl duce mintea să creadă şi să spună că echipa merge prost din cauza presei, asta nu înseamnă că noi avem ceva cu antrenorul sau cu jucătorii!” – a spus unul dintre ziarişti, iar antrenorul Artimon a dezvăluit de unde vine şi teama sa faţă de ostilitatea presei: „Văd pe Internet unele comentarii ale ceea ce scrieţi dumneavoastră şi văd că sunt atacat: ba că nu am făcut schimbările bine, ba că n-a jucat cine trebuie sau că iau o grămadă de bani degeaba şi nu fac nimic!”

Fără să vrea, Artimon a dezvăluit un fapt interesant: acela că este criticat exact pe site-urile pe care le accesează, de unde concluzia că antrenorul este atacat din interior, din rândul celor care ştiu ce citeşte Alin şi care ştiu ce probleme şi ce nemulţumiri sunt prin sânul echipei. Cât priveşte câştigul, Artimon a confirmat că pentru el şi pentru elevii săi sunt restanţe cu plata unor drepturi salariale, însă acestea nu sunt motive care să justifice anumite insuccese. Surprinzător este şi faptul că, în condiţiile în care CSM-ul este alimentat cu o anumită parte din buget de autorităţile locale şi la aceşti bani se mai adaugă şi sponsorizările, devine evident managementul ineficient al conducerii. „Dacă cineva prezintă ştatul de plată de la CSM, cred că sunt mai puţini fotbalişti decât personal auxiliar!” – a spus unul dintre jucători.

După ce a lăsat să se înţeleagă că treaba nu merge bine, Alin Artimon a refuzat să comenteze dacă, în opinia sa, conducerea clubului este depăşită de problemele financiar-organizatorice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button