Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Alexandru Roşu finalizează podul din satul Gura Văii

Recent, la Bujoreni, a avut loc vizita în teren pentru proiectul integrat promovat pe Măsura 3.2.2. a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Primarul Alexandru Roşu a inclus în această investiţie lucrări precum introducerea canalizării, modernizarea drumurilor din satele Bogdăneşti, Malul Vârtop şi Malul Alb, organizarea unei sărbători locale şi crearea unui after-school.

„În momentul de faţă, proiectul nostru este depus la Bucureşti pentru a se stabili dacă va primi finanţare. Comisia din Capitală nu ne-a comunicat încă rezultatul vizitei în teren, aşa că, momentan aşteptăm să vedem ce răspuns vom primi”, ne-a declarat primarul comunei din nordul Râmnicului. Social-democratul a precizat apoi că, tot în această perioadă, se ocupă şi de construirea podului de la biserica din satul Gura Văii. „Cu privire la acest proiect vă pot spune că am turnat deja pilonii, iar acum aşteptăm un transport de la Aiud prin care ne vor fi aduse grinzile. Apoi, vom finaliza lucrările pentru ca podul să poată fi utilizat de către cetăţeni în cel mai scurt timp”, a adăugat Alexandru Roşu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button