Alte sporturi

Alături de lotul naţional Under 18,

Baschetbalista Georgiana Plăviţu s-a antrenat la Poiana Braşov

Baschetbalista Clubului Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea, Georgiana Plăviţu s-a întors recent de la Poiana Braşov, unde fusese convocată la pregătirea lotului naţional Under 18. Eleva Manuelei Cornea ar fi trebuit să stea aproximativ două luni de zile alături de colegele sale, însă nu a fost inclusă în primele 12 sportive care vor participa la Campionatul European.
„Îmi pare rău că nu am reuşit să merg mai departe, în Turcia şi Slovacia. Eu am fost cea mai mică baschetbalistă prezentă la acest stagiu de pregătire şi din păcate, eram puţin accidentată la gleznă. Unele dintre sportive se află în ultimul an de juniorat şi de aceea, trebuie să li se acorde şansa de a participa la această competiţie. Mi s-a spus că eu cu siguranţă voi juca anul viitor”, ne-a declarat vâlceanca.
Cu privire la reunirea lotului naţional de la Poiana Braşov, baschetbalista a precizat că antrenamentele au fost programate de trei ori pe zi şi au constat în pregătire fizică pe stadionul local. În puţinul timp liber pe care l-au avut, fetele au luat la pas Masivul Postăvarul. Potrivit Georgianei Plăviţu, drumeţia până în vârful muntelui şi înapoi a durat aproximativ cinci ore, timp în care condiţia fizică a sportivelor a fost pusă la grea încercare. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button