Acasă Liga III Adi Popa: ”Am stat bine în teren, am muncit mult, am avut...

Adi Popa: ”Am stat bine în teren, am muncit mult, am avut concentrare, ne-am dăruit”

345
0

Adi Popa, antrenorul-jucător al Flacărei, şi-a felicitat colegii pentru victoria obţinută în faţa celor de la Dăeşti: ”A fost un meci foarte bun din partea noastră. Am întâlnit o echipă valoroasă, cu mulţi jucători de calitate. E îmbucurător faptul că în Vâlcea sunt echipe bune şi avem trei formaţii la Liga a III-a. Țin să-i felicit băieţii noştri pentru evoluţie, cum s-au dăruit. Au făcut un joc extraordinar, au muncit foarte mult şi suntem foarte fericiţi că am câştigat. Avem mulţi jucători tineri, care, uşor-uşor, încep să crească. Dăeşti e o echipă foarte bună, cu calitate, cu mulţi jucători valoroşi, cu exprienţă. Nu ştiu ce a făcut diferenţa. Am stat bine în teren, am muncit foarte mult, am avut concentrare, ne-am dăruit. A fost un meci frumos, s-a jucat fotbal şi de o parte şi de cealaltă, au fost ocazii de ambele părţi”.

Popa a vorbit şi despre plecarea atacantului din Senegal de la echipă: ”Mansour ne-a ajutat foarte mult cât a fost la Horezu. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut. A fost alegerea lui să plece. A fost şi ceva legat de familie. Îi dorim mult succes şi multe reuşite pe drumul pe care l-a ales. La noi, încep să se rezolve şi problemele financiare. Cu siguranţă nu a fost o situaţie uşoară pe nicăieri, cu această pandemie, dar avem încredere că se vor rezolva toate, vom forma o echipă bună. În perioada următoare vom completa lotul cu un portar şi un mijlocaş lateral, ambii juniori. Din fericire, de la mijloc în sus avem jucători polivalenţi, care se pot adapta pe mai multe posturi. (…). În poartă, de această dată am mizat pe Eftime. Şi Denis Vlădoi şi Eftime sunt doi portari de valoare, tineri, în care avem încredere. Vor apăra în continuare şi îi aşteptăm să-şi facă treaba şi să crească. În acest joc trebuie să remarcăm nu numai efortul tinerilor, ci şi aportul jucătorilor cu experienţă, care şi-au făcut treaba extraordinar, au muncit cot la cot cu cei tineri şi au avut multe reuşite”.

Referitor la jocul de Cupă, cu Dăeşti, antrenorul Flacărei a spus: ”Ne aşteptă un nou meci greu cu Dăeşti. Vom încerca să facem un joc bun şi dacă putem, să învingem din nou. Va fi foarte dificil. Nu cred că va semăna cu meciul din campionat, dar sunt convins că din nou se va juca fotbal. Şi Horezu, dar şi Dăeşti sunt două echipe care se preocupă să joace fotbal, să-şi creeze ocazii. Ne dorim să facem o figură frumoasă şi dacă se poate să mergem mai departe. Ne aşteaptă o săptămână grea. După jocul cu Dăeşti, din Cupă, avem deplasare la Cisnădie, o echipă bună, din Ardeal.