Acasă Liga III Adi Popa: ”E un nou proiect, o nouă provocare pentru mine. Vom...

Adi Popa: ”E un nou proiect, o nouă provocare pentru mine. Vom încerca să construim o echipă frumoasă la Dăeşti”

521
0

Luni, 18 ianuarie, Adi Popa sună adunarea la Dăeşti. Va avea prima întâlnire cu noii săi colegi şi colaboratori. Viitorul se va reuni la Fedeleşoiu. Pe plan local se va desfăşura toată pregătirea de iarnă. În program este inclus şi un cantonament, care va avea loc începând cu data de 8 februarie. Adi Popa a semnat cu Dăeşti un contract valabil pe un sezon şi jumătate, cu posibilitatea de prelungire.


”Încep un alt capitol din viaţa sportivă. E un nou proiect, o nouă provocare. Obiectivul este să formăm o echipă bună, omogenă, un grup unit. Vom încerca să construim o echipă frumoasă la Dăeşti. Sunt aici mulţi jucători de valoare, cu experienţă, dar şi tineri de perspectivă. Vom face o analiză a lotului în perioada următoare şi vom vedea pe cine putem conta de aici înainte. E foarte important să existe seriozitate, să ne pregătim toţi foarte bine. Nu există diferenţe, toţi suntem egali, tratamentul şi pregătirea sunt aceleaşi şi pentru un jucător cu experienţă ca şi pentru un tânăr de 16-17 ani. Toţi sunt importanţi pentru noi, toţi trebuie să muncim la fel de mult. Ne dorim ca în etapele care au mai rămas din acest sezon să obţinem rezultate pozitive, să urcăm cât de mult se poate în clasament şi totodată să pregătim bine sezonul viitor”, a spus Adi Popa, după parafarea înţelegerii cu Viitorul Dăeşti.

”Cu Flacăra Horezu va fi un meci normal, de campionat. Ne-am despărţit amiabil, am rămas în relaţii bune cu domnul primar Sărdărescu şi cu toţi cei de acolo. Flacăra e echipa din oraşul unde m-am născut, pe care, personal, o iubesc foarte mult. Cât am fost la Horezu am încercat să-mi fac datoria cât mai bine. Mulţumesc domnului Sărdărescu şi conducerii clubului pentru buna colaborare, pentru eforturile pe care le-au făcut pentru echipă. Suntem profesionişti, acum eu sunt angrenat într-un alt proiect, la Dăeşti şi voi încerca să-mi fac treaba cât se poate de bine aici”, a mai declarat antrenorul-jucător de la Viitorul Dăeşti.