Liga IV

Adi Glăvan şi compania continuă cursa pentru podium

Flacăra Horezu continuă să uimească în Liga a IV-a, eşalon în care ocupă în prezent locul al patrulea. Ultima victimă a elevilor lui Vicenţiu Marinescu este Unirea Păuşeşti Măglaşi, care a pierdut în Treapt cu un scor categoric: 0-6! „Nu suntem cu capul pe sus să ne propunem ca obiectiv promovarea, să spunem că vrem performanţe în acest sezon. Vrem doar să ne meargă jocul bine şi să fim în partea superioară a clasamentului”, ne-a spus antrenorul Vicenţiu Marinescu după victoria de sâmbăta trecută.

Primarul Niţu, alături de echipa de fotbal

Aşa cum însuşi antrenorul Vicenţiu Marinescu a recunoscut, echipa de fotbal beneficiază în continuare de tot sprijinul autorităţilor locale, în speţă al primarului Constantin Niţu. „Domnului Niţu îi place fotbalul, iar dovada cea mai bună în acest sens este aceea că a stat la meci până la capăt chiar şi dacă în repriza secundă a început să plouă”, a spus Marinescu.
Ca o răsplată pentru evoluţiile bune din acest sezon, după meciul cu Unirea Păuşeşti-Măglaşi, fotbaliştii horezeni şi-au încasat îndemnizaţiile de efort pe luna septembrie, Flacăra fiind astfel printre puţinele echipe din Liga a IV-a care se laudă cu salariile plătite la zi. „E frumos ca după un şir de victorii să vină şi primele. Asta înseamnă că primarului Niţu chiar îi pasă de noi, iar fotbaliştii încearcă să dea tot ceea ce au mai bun pe teren”, a completat antrenorul Flacărei Horezu.

Zătreni, următoarea haltă?

În următoarea etapă din campionat, Flacăra Horezu va avea parte de o misiune aparent uşoară, tot în compania unei nou-promovate, Olteţul Zătreni. Lucrurile ar putea să nu mai stea însă chiar aşa dacă ţinem cont de faptul că elevii lui Nicolae Vîlcu au câştigat recent duelul cu Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, în deplasare. „Am un obicei bun, zic eu, ca despre meciuri să nu vorbesc înainte, ci după! Sunt sigur că şi adversarii vor fi motivaţi la maxim, deci cred că va fi un duel aprig. Mai ales că în ultima etapă Olteţul Zătreni a bătut în deplasare la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, o echipă care nu mai e însă la fel de puternică precum în sezonul trecut”, a încheiat Marinescu, care a revenit între buturile Flacărei în ultimele partide. Foarte probabil, acesta s-ar putea afla în poartă şi în următoarele două meciuri: miercuri, în Cupa României, la Minerul Berbeşti, iar apoi sâmbătă, în Liga a IV-a, la Olteţul Zătreni.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button