Politica

Actorul Dan Puric bagă zâzanie în PSD Vâlcea

Scandal în PSD Vâlcea din cauza actorului Dan Puric. Vicepreşedintele Constantin Pârvu, consilier judeţean PSD, a sărit la gâtul şefului său de partid, Ion Câlea, preşedintele CJV, dintr-un motiv stupid: pentru că sala Teatrului Anton Pann nu se ridică la standardele actorului Dan Puric.
Acesta şi-a anunţat intenţia de a susţine un spectacol în oraş dar nu a găsit o sală pe măsura talentului său. Mai exact, actorul caută o sală cu mai multe intrări şi aparatură mult mai performantă, în ceea ce priveşte scripeţii pentru coborârea decorurilor. Altfel spus, sala noastră de teatru este prea mică pentru un geniu atât de mare. Cam aşa a sunat reproşul lansat de Constantin Pârvu în cadrul şedinţei CJ de săptămâna trecută. „Aţi băgat o grămadă de bani în teatrul acela şi nu se poate face nimic acolo. Actorul Dan Puric vrea să ţină un spectacol şi nu are unde, pentru că sala nu e dotată corespunzător. Îi trebuie nişte scripeţi pentru decoruri, mai multe intrări…”, i-a transmis Pârvu, spre uimirea tuturor, preşedintelui Ion Câlea.
Enervat de tupeul actorului dar şi al sindicalistului, Cîlea a ripostat dur: „Dar cine e Dan Puric ăsta, domnule? Cine se crede? Ce vrea să fac acum, o sală special pentru el? Asta e chiar culmea!”.
Pârvu a mimat consternarea şi s-a prefăcut că părăseşte şedinţa CJ. După câteva secunde, când a realizat că sala nu e de partea lui, a renunţat însă la idee. În pauză, a aflat că ifosele actorului nu au nici un suport real. Puric a mai dat două reprezentanţii la Vâlcea, în săli mult inferioare celei a Teatrului Anton Pann şi cu toate acestea a revenit la Vâlcea. Actorul nu are o problemă cu sala de spectacol, ci cu taxa cerută pe fiecare spectacol, peste 800 de euro, bani greu de asigurat, în condiţiile în care vâlcenii nu se înghesuie la spectacolele de teatru, indiferent de oferta stagiunii.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button