Liga IVLiga VFotbal

ACS Olanu a mai eliminat o echipă de Liga a IV-a! Iulică Roșoagă, inspirat

ACS Olanu a rămas singura echipă de eșalon inferior celui de elită județean în Cupa României Boromir. După ce în șaisprezecimi a eliminat-o pe CS Gușoeni, de această dată victimă i-a căzut Atletic Drăgășani. Vicelidera din Liga a V-a a făcut diferența spre finalul partidei. Oaspeții au condus cu 1-0 la pauză. Au marcat după o greșeală a adversarilor. Stoian i-a adus în avantaj. În partea secundă, antrenorul Iulică Roșoagă a făcut schimbări. S-au dovedit extrem de inspirate. Doi dintre noii intrați pe teren au marcat și au făcut diferența. Narcis Năstăsie a egalat în minutul 73, iar Gabriel Oprea a punctat pentru 2-1 în minutul 84. Avea să fie golul victoriei.

Formația susținută de Florin Nicolae (X-su) a beneficiat și de această dată de sprijinul celui de-al 12-lea jucător, publicul, prezent din nou în număr semnificativ la stadion. Robert Matei și colegii săi au avut șanse să ofere microbiștilor mai multe goluri, însă Nae Sabău s-a evidențiat în câteva rânduri între buturile trupei din Drăgășani.

În așteptarea adversarului din sferturile Cupei României Boromir, ACS Olanu reia lupta pentru promovare în Liga a IV-a. Vicelidera din Liga a V-a va disputa primul meci din retur duminică, 3 martie, la Orlești.

Articole Similare

Back to top button