Politica

Comuna Stoileşti, pe lista de priorităţi a preşedintelui Cîlea

A venit momentul dreptăţii pentru primarii de orientare PSD din Vâlcea. Ion Cîlea este noul preşedinte al Consiliului Judeţean – Vâlcea şi, totodată, cel care, în următorii patru ani, va fi principalul responsabil în ceea ce priveşte alocarea de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii judeţene. Astfel, din pixul lui, vor curge banii spre cele mai defavorizate zone din Vâlcea. Una dintre acestea, care se află pe agenda lui Ion Cîlea şi spre care doreşte alocarea de fonduri în cel mai scurt timp posibil pentru a o moderniza este comuna Stoileşti. Totodată, Ion Cîlea a ţinut să declare că are nevoie ca oamenii să-l voteze în cel de-al doilea tur de scrutin pe Traian Ionescu şi să fie alături de el, pentru a pune în practică tot programul electoral pe care l-a stabilit actualul primar. PSD-ul a preluat frâiele puterii în Vâlcea şi este decis să remedieze ceea ce PNL-ul a neglijat în comunele cu cei trei trandafiri.

„Am nevoie de sprijinul vostru”

„În primul rând aş vrea să le mulţumesc din tot sufletul tuturor celor din comuna Stoileşti care mi-au acordat votul pentru a obţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Sunt un om de cuvânt, iar oamenii au înţeles acest lucru. Promisiunile mele din campania electorală vor fi materializate şi îmi voi îndrepta în săptămânile ce urmează toată atenţia spre comuna Stoileşti, pentru a le arăta tuturor cetăţenilor că sunt un om practic, care va introduce miliarde în comuna dumneavoastră. Pentru acest lucru, am foarte mare nevoie de sprijinul lui Traian Ionescu, pentru a pune în practică ceea ce şi-a propus. Vreau să îl am în continuare aproape pe Traian Ionescu, pentru că este un om gospodar, alături de care pot munci enorm. Le mulţumesc atât celor care m-au votat cât şi celor care nu m-au votat, dar, pentru că sunt preşedinte, toţi cetăţenii vor avea de câştigat”, a  spus noul preşedinte, Ion Cîlea.

„Voi fi al doilea primar lângă primarul Traian Ionescu”

„Le promit că programul electoral cu care a venit Traian Ionescu în campania electorală va fi pus în practică punct cu punct dacă cetăţenii îl vor vota pentru a fi aproape de mine şi de ei. Locuitorii trebuie să ştie în primul rând că eu sunt cel care va avea banii în mână în următorii patru ani. Promit solemn – şi lumea ştie că mă ţin de cuvânt – că, dacă Traian Ionescu va ieşi primar, le voi acorda tuturor celor din Stoileşti un sprijin substanţial. Mă voi duce rapid în comună pentru a analiza pe sate problemele grave şi voi avea întruniri cu toţi cetăţenii. Voi prelua toate problemele şi voi fi al doilea primar lângă primarul Traian Ionescu. Este un lucru grav dacă Marian Obogeanu ajunge să fie primar, deoarece patru ani nu voi avea ce face, pentru că nu am încredere să lucrez cu omul acesta şi să îi dau bani. Vreau un om onest, care să nu pună mâna pe banii statului şi aceasta este Traian Ionescu”, a ţinut să mai spună locuitorilor din Stoileşti preşedintele Consiliului Judeţean.

PRM, PAS, PNG, Partidul Verde şi candidaţii independenţi – alături de primar

Toate partidele din comuna Stoileşti au înţeles că puterea şi banii în următorii patru ani vor veni de la preşedintele CJ, Ion Cîlea. Eugen Bâră de la Partidul Alianţa Socialistă, Ion Mihalache de la Partidul România Mare, Daniel Vâncea de la Partidul Noua Generaţie, Dan Giuroiu de la Partidul Verde cât şi candidaţii independenţi, preotul Nicolae Buga şi învăţătorul Vasile Marinescu, sunt cu toţii aproape de Ion Cîlea şi Traian Ionescu. În acest sens, cei mai importanţi oameni s-au aliat cu Traian Ionescu şi îl susţin puternic pentru turul 2 de scrutin ce va avea loc peste o săptămână. „Am încredere în domnul Traian Ionescu că va duce la bun sfârşit ceea ce şi-a, pentru că este un om muncitor. Vom fi cu toţii de partea lui, pentru că ştim că Ion Cîlea este şi va fi rămâne un preşedinte mereu aproape de noi. Trebuie să îl susţinem pe Traian Ionescu, pentru că a venit timpul să fim mândri că locuim în Stoileşti. Vom fi aproape de Traian Ionescu şi îl vom vota ca primar. Împreună  vom termina alimentarea cu apă, canalizarea şi asfaltarea”, ne-a spus Ion Mihalache, preşedintele PRM – Stoileşti. Dacă până acum, locuitorii din Stoileşti erau derutaţi de faptul că Emilian Frâncu va veni la putere, de acum încolo PSD-ul va conduce în judeţ. Trebuie să fie aproape de Traian Ionescu şi să nu rateze ocazia  prin care în comună să ajungă cei mai mulţi bani de până acum. Am prezentat de atâtea ori în ziarul nostru faptul că Marian Obogeanu este un om mincinos, ipocrit, avar după putere, falimentar, mai pe scurt – un pericol pentru dezvoltarea comunei Stoileşti. Locuitorii trebuie să înţeleagă că noi, ziariştii, avem obligaţia morală să informăm toţi cetăţenii care candidaţi merită să conducă o comună şi cine nu. Marian Obogeanu care a şmecherit persoanele bătrâne cu handicap, care vrea puterea pentru a-şi şterge datoriile de zeci miliarde pe care le are nu trebuie lăsat să îi fure şi pe stoileşteni. Este momentul adevărului, iar cetăţenii din judeţul Vâlcea a înţeles că Ion Cîlea este cel mai bun. În Stoileşti, intelectualul Traian Ionescu este cel mai bun primar pe care îl poate avea comuna.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button