Liga V

O remiză care satisface ambele echipe

AS Pietrari – Minerul Costeşti 4-4

Disputa dintre cele două echipe poate fi considerată un fel de derby, nu neapărat sub aspectul poziţiei pe care le ocupă atât AS Pietrari şi Minerul Costeşti, ci mai degrabă datorită formei foarte bune pe care o au ambele echipei. Meciul a fost unul cât se poate de intens, în care nici una nu a lăsat garda jos şi nu a admis să plece înfrântă. „Am întâlnit o echipă bună sau, mai bine zis, nişte adversari pe măsură. S-a dus un meci pe viaţă şi pe moarte, ca şi cum rezultatul ar fi depins de locul I. Pentru noi au marcat Horăscu, Radu şi Sârbu – două goluri. S-a jucat frumos, fără nici un fel de incidente şi cu un mare fairplay din partea ambelor echipe.

Ceea ce pot spune este că, prin comparaţie cu anii precedenţi, s-a înregistrat totuşi un nivel mult mai slab. Deocamdată, Victoria este promovată, deşi, după cum am mai spus, nu merită să câştige campionatul. Cred în continuare că băieţii lui Roşu sunt cei mai în măsură să facă faţă Ligii a IV-a. Victoria Frânceşti nu are echipă de elita fotbalului judeţean, deoarece nu a dovedit pe teren mare lucru. Nici nu mă interesează cine promovează. Eu sunt preocupat de echipa mea, de felul cum se comportă pe teren şi cum reuşeşte să se mobilizeze în momentele importante ale campionatului. Şi, tocmai din acest punct de vedere, sunt mulţumit de băieţii mei. Se putea şi mai bine decât locul 7, dar din campionatul viitor vom ridica puţin mai mult garda. Mai avem de disputat două meciuri, iar cel de săptămâna viitoare, contra celor de la Păstorul Vaideeni nu o să fie unul deloc problematic”, ne-a spus antrenorul Ion Milosteanu.
Din campionatul viitor, atât Minerul Costeşti cât şi AS Pietrari vor emite pretenţii serioase în campionat şi se vor bate cu siguranţă pentru primele locuri. Nu va fi deloc dificil pentru cele două echipe să obţină un loc pe podium, deoarece au demonstrat că sunt în formă şi, chiar mai mult decât atât, au dovedit că nu apelează, după cum se obişnuieşte, la diferite strategii pentru a câştiga un meci. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button