Alte sporturi

Karatiştii lui Mihai Ioniţă, victorioşi la Cupa „Saishin”

Douăzeci de karatişti de la Clubul Sportiv Şcolar cât şi de la CS ”Ioniţă Sport Center” din Rm. Vâlcea, antrenaţi de profesorul Mihai Ioniţă, au participat la finele lunii trecute, la cea de-a IX –a ediţie a Cupei “Saishin”. Competiţia, desfăşurată în Sala de Sport “Traian” din Rm. Vâlcea, a reunit la start peste 400 de sportivi din 19 cluburi din toată ţara, de la grupele de vârstă copii până la seniori, din cadrul Federaţiei Române de Karate Modern. În urma unei comportări mai mult decât meritorii, karatiştii de la cele două cluburi au obţinut un număr total de şaisprezece medalii: şase de aur, trei de argint şi şapte de bronz.

Astfel, pe primul loc s-au clasat sportivii Anca Moţoc, Silvia Rădulescu, Daniel Florin Pavel, Ştefan Robert Alexandru şi Bogdan Opincariu la proba kumite, ultimul dintre aceştia obţinând încă o medalie la proba kata. Cătălin Petre Grigore, Marian Rădoi şi Dragoş Costin şi-au adjudecat fiecare câte o medalie de argint. De asemenea, profesorul Mihai Ioniţă se mai poate mândri cu încă şapte karatişti care şi-au trecut în palmares câte o medalie de bronz: Andreea Ioana Ioniţă, Florin Bocşe, Andi Cătăniciu, Bogdan Nicula, Aurelian Dăncilă, Ştefan Robert Alexandru şi Ştefan Pădureţu.
„Aş dori să mulţumesc în primul rând tuturor celor care contribuie permanent la aceste frumoase performanţe pe care la ating elevii mei la toate competiţiile la care participăm. Fără ajutorul finaciar al părinţilor acestor minunaţi copii pe care îi antrenez, cât şi fără susţinerea directoarei Mihaela Truşcă rezultatele ar fi fost cu siguranţă mult mai slabe. Ca la fiecare concurs la care participăm, toţi îşi depăşesc performanţele obţinute anterior. Şi de această dată, sunt mai mult decât fericit pentru rezultatele obţinute de aceşti copii”, ne-a declarat reputatul antrenor Mihai Ioniţă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button