Liga IV

Dau semne de revenire

Luncavăţul Popeşti – Vartex Rm. Vâlcea 4-2

Primarul din Popeşti este „penelist”, din acelaşi partid ca şi antrenorul-jucător al Vartex-ului, candidat la primăria Dăeşti, George Popolan. Tocmai prin prisma acestor lucruri s-au făcut anumite speculaţii cum că Luncavăţul şi Vartex ar ajunge la o înţelegere. De altfel şi în campionatul trecut s-au vehiculat variante conform cărora ar fi existat anumite aranjamente, astfel că era practic imposibil ca acum meciurile directe între echipele celor care fac parte din acelaşi partid să fi scăpat de această etichetă. La fel s-a întâmplat şi cu partida dintre formaţia din Popeşti şi Vartex Rm. Vâlcea. Au câştigat gazdele, adică Luncavăţul, aşa că au început bârfele.

Însă nu ştim cât adevăr există în aceste idei din moment ce popeştenii sunt în situaţia de a pierde contactul cu elita fotbalului judeţean. La fel cum afirma şi primarul Şerban, probabil că, dacă ar fi existat anumite cooperative, Luncavăţul nu s-ar fi aflat acum în această postură, de a se chinui pentru salvarea de la retrogradare. Ar fi rezolvat din timp problemele, fără a lăsa loc de interpretări. Însă, ca şi celelalte echipe din subsolul clasamentului, tremură pe final de campionat, aşteptând o minune pentru a se salva de la retrogradare. Popeştenii au mai luat trei puncte în această rundă, dar nu fără efort şi emoţii. Vartex-ul a început în forţă, a trecut în avantaj, însă gazdele au egalat în urma unui penalti transformat de Dinu. Până la pauză popeştenii au reuşit să preia conducerea. În partea secundă s-a mărit diferenţa, Luncavăţul a marcat pentru 3-1, apoi Vartex-ul a dat semne de revenire, a redus din handicap (3-2), însă Dinu şi compania au risipit emoţiile şi au mai înscris o dată pentru 4-2.
„S-a demonstrat că avem nişte copii buni care, chiar dacă nu sunt atât de talentaţi precum cei care ne-au părăsit acum, pe final de campionat, acest aparent dezavantaj compensează cu seriozitatea şi ambiţia de a demonstra că merită să joace pentru Luncavăţul. Am reuşit să ne impunem în urma unui meci pe care-l putea câştiga oricare dintre echipe”, a precizat edilul din Popeşti în urma jocului cu Vartex. Şerban a fost mulţumit de rezultat, însă acesta n-ar prea avea efect dacă victoria nu va fi continuată cu un alt succes, pe terenul Flacărei Horezu, echipă pe care popeştenii o vor întâlni peste două etape. „Cred că dacă vom reuşi să câştigăm la Horezu, cu Flacăra, şansele noastre de a rămâne în Liga a IV-a cresc” este de părere şi primarul. Până la meciul cu Flacăra, acesta a mai făcut referire şi la partida din etapa viitoare, în speţă la cea în care vor întâlni pe Şirineasa, un meci care, de asemenea, reprezintă subiect de discuţie pentru cârcotaşi: „Să presupunem că ar exista un aranjament cu Şirineasa, păi gândiţi-vă la cât de pătimaş suntem atunci când vine vorba de fotbal atât eu cât şi domnul Săraru! În minutul 5 s-ar putea da peste cap orice aranjament. Noi ne înţelegem în afara stadionului, însă când vine vorba de fotbal uităm de orice prietenie. Eu mă enervez, mă apuc să mă iau de jucătorii lui şi s-a dus orice fel de înţelegere. Aşa că excludeţi astfel de variante”. „Dacă vom reuşi să ne salvăm pe valoarea noastră…, foarte bine! Noi oricum jucăm până la ultima carte”, a încheiat primarul Şerban. (Laurenţiu SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button