Politica

Ion Nuică propune cetăţenilor un pasaj subteran în intersecţia din centrul Râmnicului

Candidatul PRM la Primăria Râmnicului, Ion Nuică este un exemplu de cum poţi face o campanie civilizată, cu fonduri puţine, într-o lume sufocată tot mai mult de greutatea banilor. Cunoscut om de afaceri, Ion Nuică a reuşit în ultimii ani să se evidenţieze prin echilibrul de care dă dovadă în calitatea sa de consilier municipal. Atent în permanenţă la modul în care se cheltuiesc banii publici, Nuică este interesat în primul rând ca cetăţeanul să primească din partea aleşilor atenţia cuvenită. Convins că poate oferi mai mult comunităţii din care face parte, Ion Nuică a hotărât să candideze la primărie. Fără a face paradă de realizările sale, candidatul PRM propune râmnicenilor un program electoral care vizează toate aspectele vieţii acestora, de la investiţii la protecţie socială.

Astfel, Ion Nuică îşi propune să deschidă larg uşile primăriei, pentru o administraţie transparentă. În acest fel, cetăţeanul va fi la curent în orice moment cu modul în care se cheltuieşte banul public şi va avea un cuvânt de spus în luarea deciziilor. Ca om de afaceri, Ion Nuică este interesat să lărgească zona industrială în partea de sud a municipiului. În acest sens, candidatul PRM doreşte să promoveze diverse măsuri în vederea dezvoltării economice a municipiului: crearea de facilităţi pentru a atrage marii investitori naţionali şi internaţionali, pentru a desprinde cea mai mare parte a economiei municipiului de dependenţa faţă de platforma chimică; exploatarea extraordinarului potenţial turistic care se află în zona noastră; Lansarea de spoturi publicitare la nivel naţional; includerea municipiului nostru în ofertele marilor tour-operatori naţionali; amplasarea în municipiu de panouri electronice pentru informarea turiştilor. „Voi oferi oamenilor şansa unui loc de muncă bine plătit. Aici, în Râmnicu Vâlcea, nu în capitalele străine. Când eşti şomer şi n-ai din ce trăi, nici acasă nu te mai simţi ca acasă. Am proiecte importante şi parteneri serioşi în ţară şi peste hotare, care ne vor ajuta să deschidem un front de lucru pentru toţi”, spune Ion Nuică în programul său electoral.
Nici infrastructura nu este uitată. Astfel, se doreşte: modernizarea reţelelor de canalizare şi apă, inclusiv staţia de epurare; fluidizarea traficului prin crearea de noi artere şi căi de acces în municipiu, în special în sud şi est; crearea unui pasaj pietonal supra sau subteran în centrul municipiului (în faţa fostului magazin Cozia); regândirea sensurilor de circulaţie şi sincronizarea semafoarelor din întreg municipiul; crearea unui pasaj peste calea ferată la ieşirea spre cartierul Goranu (Bulevardul Tudor Vladimirescu); asfaltarea tuturor străzilor şi aleilor din municipiu; consolidarea şi cosmetizarea blocurilor de locuinţe; alocarea de fonduri suplimentare de la bugetul local pentru reabilitarea şcolilor şi grădiniţelor; demararea lucrărilor la căminul de bătrâni; construirea de locuinţe sociale şi pentru tineri; dezvoltarea ştrandului din Ostroveni într-un Aquaparc modern care să atragă turiştii din toate judeţele învecinate; crearea de noi spaţii verzi şi reamenajarea celor existente; rezolvarea imediată a situaţiei gropii de gunoi de la Feţeni; repunerea în folosinţă a băilor comunale din parcul Zăvoi, după modelul băilor romane; amenajarea unui teatru pe lacul din Zăvoi; modernizarea mini-debarcaderului din Zăvoi; transformarea dealului Capela într-un adevărat loc de promenadă în care să te simţi în siguranţă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button