Administratie

Elevii din Prundeni, Bărbuceni, Călina, Ioneşti şi Voiceşti au realizat o expoziţie inedită de pictură cu icoane pe sticlă

Centrul de Cultură şi Educaţie Zăvideni – Prundeni a găzduit prima ediţie a parteneriatului şcolar „Mirajul copilăriei”, cu participarea cadrelor didactice şi elevilor de la şcolile cu clasele I-VIII Prundeni, Bărbuceni, Călina, Ioneşti şi Voiceşti. În foaierul centrului, a fost deschisă o expoziţie de pictură cu icoane pe sticlă realizate de participanţii la manifestarea cu tema „Răstignirea”. Parteneriatul s-a dovedit a fi şi un atelier de lucru la care elevii au realizat desene cu temă dată. Cadrele didactice şi elevii au primit premii şi diplome. Pe locul I, s-au clasat Călin Evelina, Pârcălăboiu Cătălin (Şcoala Bărbuceni) şi Popa Cristina (Şcoala Călina). Vasilescu Cosmin şi Lisaru Robert (Şcoala Bărbuceni) au câştigat locul II, iar pe III s-au clasat – Constantin Gabriel, Niculcea Florina, Crăciun Alexandra (Şcoala Bărbuceni), Andrei Mihaela şi Voicu Alina (Şcoala Voiceşti).

În opinia primarului Horia Horăscu, manifestarea s-a dovedit a fi o reuşită, fapt ce i-a determinat pe organizatori să continue acest parteneriat. Participanţii au avut ocazia să asiste şi la o prezentare a unităţilor şcolare din localitatea Prundeni, printr-un filmuleţ realizat de prof. Niculina Paraschiva, dar şi să viziteze şcoala din Bărbuceni, recent modernizată. Grupurile vocale ale şcolilor din Bărbuceni şi Voicesti au încântat spectatorii prezenţi în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Educaţie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button