Administratie

Gheorghe Popa dă o nouă faţă comunei Tetoiu

• în derulare sunt investiţii de aproximativ 25 de miliarde de lei vechi

Deşi nu a beneficiat de un mandat plin, dacă îi putem spune aşa, Gheorghe Popa, primarul comunei Tetoiu, a reuşit să realizeze extrem de multe într-un timp relativ scurt şi să aducă foarte mulţi bani pentru reabilitarea comunei. „La ora actuală se lucrează concomitent la trei poduri, o investiţie de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi pe Ordonanţa 7, iar termenul de finalizare a acestora este 30 septembrie 2008. Însă lucrurile nu se opresc aici.

De exemplu, tot în această perioadă se fac modernizări la şcoala din Budele, unde vor fi investite aproximativ 700 de milioane de lei, la cea din Ţepeşti se execută lucrări de aproape două miliarde lei vechi, la cea din Budele se fac modernizări de vreo 500 de milioane, iar la Nenciuleşti deja sunt finalizate lucrările şi ne-au costat aproximativ 1,5 miliarde lei”, ne-a spus primarul Gheorghe Popa.
Dacă ar fi să facem un calcul simplu, în acest moment, în comuna Tetoiu, sunt în derulare proiecte de aproape 25 de miliarde de lei vechi, bani ce se investesc în infrastructura comunei şi în reabilitarea şcolilor, aşa că putem spune că primarul Gheorghe Popa, prin investiţiile făcute, va da comunei Tetoiu o altă faţă comunei pe care o păstoreşte. (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button