Liga IV

„Petroliştii” lui Dobre au pierdut două puncte în minutul 93

După dubla victorie cu CSM II (una pe teren şi cealaltă la „masa verde”), drăgăşenenii de la Petrolul II au jucat săptămâna trecută pe teren propriu cu Cozia Rm. Vâlcea. Jucătorii lui Dumitru Dobre au fost şi de această dată aproape de a câştiga alte trei puncte, însă echipa lui Lari Mihăilă, Dragoş Muşan şi Adi Lăcraru a restabilit egalitatea chiar în ultimul minut de joc.

Drăgăşeneanul Nicolae a realizat hat-trickul
Blăjan a deschis scorul pentru oaspeţi, însă la puţin timp drăgăşenenii nu doar că au restabilit egalitatea, ci au reuşit să preia şi conducerea după golurile înscrise de Nicolae, unul dintr-o deviere şi celălalt din lovitură liberă. 2-1 avea să fie scorul pauzei. Apoi au egalat oaspeţii prin Perţa (2-2) pentru ca zece minute mai târziu, Nicolae să-şi aducă din nou echipa în avantaj (3-2) după o lovitură liberă bine executată. Mihăilă şi compania au acuzat că lovitura ar fi fost mult prea uşor acordată, însă n-au insistat prea mult cu protestele la decizia arbitrului. Cozia s-a avântat în atac pentru a obţine egalarea, astfel că s-a cam lăsat descoperită în apărare. Gazdele au avut vreo patru situaţii clare prin Vâlvoi, care n-a reuşit să valorifice niciuna dintre acestea. În schimb au făcut-o oaspeţii când au avut ocazia. Adică în minutul 93, prin Preoteasa, care a marcat pentru 3-3.
Spre deosebire de centralul partidei, Cătălin Popescu, preşedintele echipei drăgăşenene, Dumitru Dobre, susţine că a văzut în plus şi două penalti-uri care trebuiau acordate în favoarea sa: „În minutul 10 a fost 11 metri clar pentru noi, apoi oaspeţii au dat gol. Iar în minutul 88, Nicolae a fost trântit în careu, însă Popescu nu a acordat de asemenea nimic”.
Mihai VOICU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button