Liga III

Un nou test pentru antrenorul Olaru

Buiding Vânju Mare – FC Oltchim Rm. Vâlcea

Rezultatele bune înregistrate în ultimele etape au readus Oltchim-ul în lupta pentru locul 4 în Liga a III. Acesta era de fapt şi obiectivul echipei pentru acest sezon. Acum se află la doar un punct în spatele ocupantei locului 4, Alro Slatina, astfel că „chimiştii” ar putea avea mai multă încredere în forţele lor. Însă, programul dificil pe care-l au în campionat îi face să fie realişti, împiedicându-i să se gândească la primele locuri. Meciurile considerate a fi mai lejere s-au cam terminat pentru ei, astfel că de acum înainte vor avea numai adversari unul şi unul.

În etapa viitoare se vor deplasa pe terenul unei foste divizionare B, la Vânju Mare, unde vor întâlni Building-ul din localitate, formaţia de care se ocupă o femeie, Mihaela Giuca. Apoi va urma o intermediară în care vor înfrunta pe teren propriu echipa de pe locul 2 din campionat, pentru ca într-una din etapele de final să primească vizita unei alte formaţii de top, Rova Roşiori. În runda care va consfinţi finalul acestui sezon, vâlcenii îşi vor măsura forţele cu liderul clasamentului, formaţia care din sezonul viitor va activa în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării, grupare al cărei patron este un vechi prieten al Râmnicului, Benone Lazăr şi pentru care evoluează şi câţiva jucători plecaţi de la CSM. Este vorba de Internaţional Curtea de Argeş. În aceste condiţii, în ciuda încrederii căpătate de jucători o dată cu numirea lui Robert Olaru în funcţia de antrenor principal, e greu de crezut că FC Oltchim se va putea situa la finalul campionatului pe locul 4. De aceeaşi părere este şi Olaru. „Vom avea un program dificil şi de aceea nu ştiu dacă ne vom putea afla la sfârşitul campionatului în «careul de aşi». Urmează meciul de la Vânju Mare, iar apoi vom juca pe teren propriu cu primele clasate”, ne-a spus antrenorul-jucător al Oltchim-ului, care ne-a mai informat că în partida de la Vânju Mare, în privinţa „primului unsprezece” se va produce o schimbare, în sensul că Bărbuţ va trebui înlocuit. A ajuns la cota patru în privinţa cartonaşelor galbene, astfel că va sta pe margine în această etapă ce se va disputa vineri, 18 aprilie.
Partida de la Vânju Mare va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Cosmin Corocan (Reşiţa). La cele două linii se vor afla Aurelian Băleanu şi Cosmin Danciu (ambii din Deva). Rezervă: Dorin Voinea Dorin (Reşiţa). Observator: Mircea Axente (Arad).
Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button