Liga V

Magura Slatioara va sustine o serie de amicale

Mai harnică decât majoritatea „suratelor” de serie şi chiar de eşalon, în perioada următoare
Măgura Slătioara va susţine o serie de amicale
 
Măgura Slătioara este una dintre echipele a cărei activitate a fost mai rar adusă de noi în atenţia cititorilor. Această grupare ce activează în seria a IV-a din Divizia „Onoare” fiinţează încă în 2002 şi a rezistat rigorilor din campionat în principal datorită sprijinului acordat de actualul viceprimar, Sorin Romcescu, dar şi cu ajutorul consilierilor locali şi altor sponsori de prin comună. Unul dintre aceştia, după cum ne-a mărturisit Sorin Romcescu, este Ion Ureche, ar cărui nume trebuie amintit când aducem în discuţie Măgura Slătioara. Pe lângă aceştia, viceprimarul spune că au mai fost ajutaţi şi de fostul senator Matei Vintilă. Astfel, acum beneficiază de condiţii bune pentru acest nivel. „La sfârşitul turului am achiziţionat şi nişte plase noi pentru porţi, iar mingile n-au lipsit niciodată. Terenul se prezintă în condiţii foarte bune, sperăm să mai întinerim şi echipa, să ridicăm un pic standardul. Nu le vom face, însă, pe toate anul acesta. Acum sper, cu ajutorul consilierilor care-au avut o contribuţie an de an, să-l implic mai mult şi pe Primar. E greu de ţinut o echipă de fotbal, însă merită sacrificiul pentru locuitorii acestei comune”, a mai spus viceprimarul. Însă, recompensa pentru toate aceste eforturi vine mai greu, cum afirmă şi dumnealui: „Nu sunt extraordinar de mulţumit de rezultatele realizate în prima parte a acestui campionat, dar e bine şi aşa. În sezonul trecut, după ce am avut un început, de asemenea, prost, în returul campionatului nu am înregistrat decât trei înfrângeri. Poate nu le prieşte turul. Oricum va trebui să mai aducem ceva jucători, să întărim, în principal, atacul. Îmi pare rău, însă, că nu mai suntem în aceeaşi serie cu echipele din zona Horezu. Erau meciuri mai tari în seria aceea”.
 

Săptămâna viitoare se vor deplasa la Baia de Fier
 

De asemenea, deşi în acest moment fotbalul de la nivelul Diviziei „Onoare” cam „hibernează”, Măgura Slătioara le va „trezi la viaţă” pe câteva dintre formaţiile aflate în vecinătate, pentru a susţine câteva meciuri de pregătire: „O să încercăm să perfectăm nişte amicale cu echipele din comunele aflate în apropiere: Stroeşti, Tomşani, Măldăreşti. Dar să se ia puţin zăpada. Apoi am stabilit pentru săptămâna viitoare să mergem pentru a susţine un meci de pregătire cu echipa locală, de la Baia de Fier. Vom juca în sala de sport existentă acolo”, ne-a prezentat Sorin Romcescu programul echipei pe care reprezentative a comunei.

 Viceprimarul va reprezenta Măgura Slătioara la Adunarea Generală

 La Adunarea Generală din 24 februarie ce va avea loc, în principal, pentru alegerea unui nou preşedinte la AJF, din partea echipei din Divizia „Onoare”, Măgura Slătioara, va veni viceprimarul Romcescu, care, referitor la acest aspect, ne-a spus: „De la viitorul preşedinte al AJF-ului aştept o schimbare. Nu zic că domnul Constantin nu a fost un bun conducător sau că nu a făcut destule pentru fotbalul judeţean, însă trebuie mişcat mai mult în relaţia dintre AJF şi echipele de fotbal, să fie o legătură mai strânsă, mai apropiată. Fiecare dintre candidaţi are şansa lui. Deocamdată, însă, din câte ştiu eu, nimeni nu şi-a depus dosarul, aşa că mai aşteptăm până să ne dăm cu părerea”.
Simona SIMA  

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button