Liga IV

Trupa lui Mustăţea continuă să confirme

Viitorul Rm. Vâlcea – Dinamo Rm. Vâlcea 2-7

Un nou duel între două echipe proaspăt promovate în eşalonul de elită judeţean avut loc sâmbătă, 6 octombrie, la Călimăneşti, unde s-au confruntat Viitorul Rm. Vâlcea şi Dinamo Rm. Vâlcea. Ambele grupări sunt susţinute de doi sponsori, Vali Chiriac, respectiv Laurenţiu Mustăţea, tineri oameni de afaceri, care până acum au dat dovadă de seriozitate în ceea ce priveşte implicarea în fotbal pe care au promis-o. Nu reprezintă nici o localitate, nu au terenuri proprii, ci doar de împrumut, însă se zbat pentru a se putea compara cu alte echipe ce au în spate fie primării, fie societăţi puternice. Atât la nivel de rezultate, cât şi la cel al condiţiilor în care-şi desfăşoară activitatea.

 Deocamdată, însă, niciuna dintre acestea nu a reuşit să se apropie de podiumul clasamentului. Dinamo stă totuşi mai bine, a reuşit chiar să încurce două dintre echipele care se luptă pentru primul loc, Hidroelectra şi CSM Drăgăşani, însă acest lucru nu a ajutat-o prea mult în clasament. Înaintea etapei recent disputate avea totuşi un avans de două puncte decât Viitorul, deci era favorită, mai ales că trupa lui Chiriac şi-a cam căpătat renumele de echipă de deplasare, ori cu Dinamo juca „acasă”, unde n-a reuşit să câştige vreun punct în acest sezon. Nici acum n-a reuşit să spargă „gheaţa”. Ci din contră, a pierdut chiar la o diferenţă categorică în faţa „câinilor” lui Mustăţea. Scorul s-a menţinut cât de cât mai strâns în prima repriză. Oaspeţii au marcat de două ori, însă gazdele au reuşit să reducă din handicap, astfel că a fost 2-1 la un moment dat. A urmat golul de 3-1 al dinamoviştilor care şi-au continuat demonstraţia şi în partea a doua a meciului, oprindu-se abia la cota 7, moment în care a mai marcat şi Viitorul o dată, astfel că partida s-a terminat la scorul de 7-2 în favoarea echipei lui Mustăţea. Nu înainte însă de a se mai consemna şi două eliminări. Unul de la gazdele, şi altul de la oaspeţi.
Altfel spus, victoria l-a mulţumit pe Mustăţea, însă nu l-a făcut să uite de meciurile pe care le-a pierdut în acest campionat: „Poate că, la prima vedere, ca nou promovată, se poate spune că ne-am descurcat, că e bine până acum, însă eu nu pot fi mulţumit de rezultatele din acest campionat când ştiu ce echipă am, ce condiţii le ofer jucătorilor. Cred că se putea mult mai mult”. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button