Liga V

ŞTIRI – Liga a V-a

Etapă intermediară în Liga a V-a
* au loc meciuri doar în seriile I-a şi-a II-a

La jumătatea acestei săptămâni, mai precis miercuri, 10 octombrie, în Liga a V-a este programată o etapă intermediară, în care vor evolua însă doar echipele din seriile I-a şi-a II-a. Acest lucru se datorează faptului că numărul de grupări care compun primele două serii ale Ligii a V-a este mai mare decât în seriile 3 şi 4. Astfel, este nevoie de două etape suplimentare la aceste serii 1 şi 2. Una are loc aşadar la jumătatea acestei săptămâni, iar a doua va avea loc miercuri, 7 noiembrie. Turul, în toate cele patru serii din Liga a V-a se încheie duminică 25 noiembrie.

Forestierul II Băbeni s-a mutat la… Malaia

Pornită iniţial ca „satelit” al grupării cu acelaşi nume din Băbeni, echipa Forestierul II şi-a păstrat statutul, dar şi-a schimbat echipa-mamă. Forestierul II Băbeni nu a mai putut continua să fiinţeze în vechea formulă, aşa că a trebuit să fie altcineva care s-o susţină din  punct de vedere financiar. Cel care-a întins o mână de ajutor a fost vice-primarul comunei Malaia, Gheorghe Vangu, iar Forestierul II Băbeni s-a mutat astfel, cu arme şi bagaje, în nordul judeţului, devenind „satelitul” echipei Energia Malaia. Lotul a fost întărit în grabă, nu mai puţin decât 7 jucători de la Lotru Voineasa, pe care Energia Malaia îi împrumutase la echipa lui Jan Şuţă, întorcându-se săptămâna trecută la matcă. Până la finele campionatului, deşi îşi va disputa de-acum încolo meciurile de pe teren propriu la Malaia, Forestierul II Băbeni îşi va păstra denumirea actuală.

Sezonul contestaţiilor

La jocul Olteţul Bălceşti – Rapid Voiceşti, în preambulu partidei, echipa oaspete a cerut confruntarea componenţilor Olteţului Bălceşti, iar gazdele au făcut acelaşi lucru. Cu incidente inerente unor astfel de jocuri, gazdele s-au impus la sfârşitul celor 90 de minute cu scorul de 4-1. Orgolioşi din fire, oaspeţii au contestat jucătorii de rezervă intraţi în joc, comisia abilitată a AJF urmând să decidă cine are dreptate.

Lucian Catargiu, fără noroc

Proaspăt observator, Lucian Catargiu, unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul judeţean, delegat săptămâna trecută la jocul Voinţa Orleşti – Nycoil Guşoieni, nu a avut parte de un meci de fotbal în adevăratul său al cuvântului, deoarece echipa gazdă nu a putut asigura asistenţa medicală. La al doilea joc ca observator, profesorul Catargiu era întristat de indolenţa organizatorilor, fotbalul pe gazonul verde fiind bucuria vieţii sale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button