Alte sporturi

Pugiliştii lui Băluţă, în zbor spre medalii

La sfârşitul săptămânii trecute, un număr de paisprezece tineri pugilişti din cadrul secţiei de box a Clubului Sportiv Şcolar Chimia Rm. Vâlcea s-au deplasat la Sibiu pentru a participa la tradiţionala competiţie anuală intitulată „Cupa Păltiniş”. Sportivii chimişti antrenaţi de Marius Băluţă vor purta în continuare o serie de partide de verificare în vederea participării la Campionatele Naţionale de copii – etapa zonală şi la Campionatele Naţionale de toamnă la cadeţi, competiţii ce vor avea loc în decursul lunii octombrie. Printre obiectivele stabilite de prolificul antrenor se numără calificarea în finală, la copii, a tânărului boxer Ionuţ Panta (14 ani), la categoria 66 kg.

De asemenea, la campionatele de tineret ce vor avea loc tot în decursul acestei luni, Marius Băluţă doreşte să obţină un loc pe podium şi, implicit, o medalie prin Robert Dicu (15 ani) care va concura la categoria 57 kg.

Mihai Daragiu, acceptat în lotul naţional

După medalia de bronz pe care a obţinut-o luna aceasta la Campionatele Naţionale de toamnă la box, Mihai Daragiu (54 kg.) a fost selecţionat pentru lotul naţional de juniori în urma unor meciuri de verificare desfăşurate la Mangalia timp de două săptămâni. Antrenorul consideră că pe viitor sportivul său va fi un element de bază al lotului naţional al României şi, de asemenea, va obţine numeroase medalii peste hotare.

Nicu Dobriţoiu caută viitori campioni

Secţia de box din cadrul Clubului Sportiv Chimia caută copii interesaţi pentru o cariera în arta acestui sport. Deocamdată, antrenorul Nicu Dobriţoiu a selectat din unităţile de învăţământ ale municipiului 20 de copii pe care să-i antreneze în vedere obţinerii unor noi performanţe. Cei interesaţi se pot prezenta de luni până vineri între orele 9-11 şi 18-20 la sala de antrenament de la stadionul municipal, unde poate lua legătura cu antrenorul Nicu Dobriţoiu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button