Alte sporturi

Cometal SA a triumfat la fotbal pe teren redus

Miercuri, 26 octombrie, la Baza de Agrement din Ostroveni,  s-a încheiat ultima ediţie a Supercupei Vâlcii la fotbal pe teren redus, competiţie sportivă organizată de Constantin Vlaşcu, vicepreşedintele Federaţiei Române „Sportul pentru Toţi”, întrecere la care au participat toate finalistele ediţiilor anterioare. Timp de două săptămâni, cei mai buni reprezentanţii ai unor firme locale şi-au arătat îndemânarea fotbalistică. Primele meciuri s-au disputat luni, 10 septembrie, între CET Govora şi Cometal SA (2-4) şi Tourimex – Novaturist (9-10). În cea de-a doua serie, Motor Activ a învins Cozia cu scorul de 3-2, iar Annabella a triumfat cu 12-9 împotriva celor de la Boromir.

Miercuri, 12 octombrie, fotbaliştii de la Tourimex s-au impus cu 12-9 în faţa celor de la CET Govora, iar Cometal şi-a mai bifat o victorie în palmares împotriva celor de la Nova Turist. Celelalte rezultate consemnate au fost: Cozia – Boromir (8-8), Annabella – Motor Activ (6-3), CET Govora – Nova Turist  (7-5), Cometal – Tourimex (5-4).
Luni, 17 octombrie, băieţii de la Boromir au ieşit din competiţie, după ce au pierdut cu scorul de 3-8 în faţa celor de la Motor Activ, iar Annabella şi-a asigurat locul în finală după victoria împotriva formaţiei CS Cozia cu scorul de 5-4. Finalele au fost amânate pentru 23 septembrie, deoarece preşedintele AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, nu a putut fi prezent la competiţie, fiind plecat la Constanţa, la o dezbatere cu tema „Dobrogea – Model interetnic” în care s-au discutat probleme cu privire la diversitatea cultural-sportivă şi care a reunit state ale spaţiului balcanic.
Luni, 24 septembrie, s-au disputat aşadar partidele restante. În primul meci Motor Activ a pierdut cu 3-7 în faţa celor de la Cometal, iar apoi Annabella şi-a mai adjudecat o victorie cu Tourimex (6-5). În ziua următoare au avut loc meciurile pentru primele patru clasate, astfel că finala mică a fost câştigată de Tourimex care i-au învins pe cei de la Motor Activ cu scorul de 8-5. Finala mare a fost mai echilibrată, cele două formaţii, Annabella şi Cometal, înregistrând după încheierea regulamentară a timpului un rezultat de egalitate: 6-6. Doar loviturile de departajare au stabilit echipa învingătoare, care-a fost cea de la Cometal. Ca de fiecare dată, sportivii au fost premiaţi cu medalii, echipamente şi cupe, iar scopul bine cunoscut al acestor activităţi îl reprezintă încurajarea practicării unui sport la care să nu existe limită de vârstă.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button