Liga IV

Cine va fi preşedinte la Hidroelectra?

• jucătorii l-au vrut preşedinte pe Lari Mihăilă • numele urmaşului lui Bucuroiu are însă iniţialele LSD

Imediat după meciul cu Dinamo Horezu, preşedintele echipei Hidroelectra, Gigi Bucuroiu, a anunţat răspicat că va renunţa la funcţia pe care-o deţine în cadrul grupării vâlcene. Decizia a venit în semn de protest faţă de prestaţia centralului Cătălin Buşi, despre care a susţinut că a avantajat vădit trupa lui Mazilu: „Dacă şi Buşi a putut să ne facă asta, atunci e clar că trebuie să luăm măsuri. Cum însă nu mă pricep la jocurile de culise, cea mai bună soluţia cred că este aceea de a mă retrage”. Bucuroiu a rămas ferm pe poziţie şi-n cele două săptămâni care-au urmat derbiului respectiv, iar în aceste zile este aşteptată vestea numirii unui nou preşedinte. Cine va fi acesta, nu se ştie?

Deocamdată, Bucuroiu nu a dezvăluit decât iniţialele viitorului şef (LSD) şi a menţionat că jucătorii l-ar fi vrut preşedinte pe Lari Mihăilă, cel care are la activ, în ultimii ani, două titluri de campion judeţean cu două echipe diferite: Tineretul Rm. Vâlcea şi Cozia Călimăneşti.

Bucuroiu s-a contrat cu Pintilie

La finele săptămânii trecute, Bucuroiu şi-a încălcat declaraţia făcută iniţial – „până la sfârşitul sezonului nu mai vreau să aud de AJF!” – şi a trecut totuşi pe la AJF. Motivul? Pentru a rezolva câteva probleme legate de contractele unor jucători, iar cu acest prilej, aşa cum era de aşteptat, s-a contrat câteva minute cu Pintilie. Ulterior, a acceptat să facă pace cu „talibanul”, însă doar de complezenţă.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button