Alte sporturi

A început Supercupa Vâlcii la fotbal pe teren redus

Programată iniţial să înceapă pe 4 septembrie, Supercupa Vâlcii a fost amânată din cauza condiţiilor meteorologice. Astfel, startul competiţiei sportive de fotbal pe teren redus organizată de AJSPT Vâlcea a fost stabilit pentru luni, 10 septembrie, meciurile urmând a avea loc pe terenul sintetic al Bazei de Agrement din Ostroveni. La această competiţie de anvergură vor participa finalistele ediţiilor anterioare – Annabella, Tel Net, Boromir, Motor Activ, CS Cozia, Diana, Călimăneşti şi Cometal.

Competiţie de înot la piscina „Enigma”

Vinerea trecută avut loc la piscina „Enigma” ultimul concurs de înot din acest an, la care au participat aproximativ 60 de copii. „Micul înotător”, aşa cum s-a numit competiţia, a avut un succes enorm în 2007, pentru cei mici existând în special premii ce au constat în dulciuri, diplome, dar şi medalii.

În continuare, aşa cum ne-a informat preşedintele Constantin Vlaşcu, AJSPT Vâlcea va mai organiza o serie de competiţii pentru pensionari, dar şi Cupa de Toamnă la fotbal pe teren redus, evenimente sportive ale căror date de desfăşurare încă nu au fost stabilite precis. Va mai avea loc de asemenea, Festivalul Religie–Sport, la care vor participa elevi ai seminarelor teologice din Vâlcea, Curtea de Argeş, Craiova şi Tg. Jiu. În cadrul acestui eveniment, viitorii preoţi se vor întrece la fotbal şi tenisul de masă. În intervalul 5-7 octombrie va fi organizată şi la Vâlcea Ziua Naţională „Sportul Pentru Toţi”, eveniment la care se estimează că vor lua parte, în toată ţara, peste 10.000 de persoane. În fine, în timpul sezonului de iarnă se vor ţine la Voineasa „Serbările Zăpezii”, însă acestea vor avea loc abia în luna ianuarie a anului 2008.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button