Liga IV

Elevii lui Ilinca, în scădere de turaţie

Minerul Berbeşti – Sportul Rm. Vâlcea 1-2

Minerul Berbeşti a suferit săptămâna trecută al doilea eşec pe teren propriu din acest sezon al Ligii a IV-a, după ce în runda inaugurală a turului au fost depăşită de CSM II Rm. Vâlcea. Trupa lui Vasile Ilinca a fost înfrântă de data aceasta de nimeni alta decât campioana en-titre a ediţiei trecute de campionat, Sportul Rm. Vâlcea. Deşi au fost conduşi la un moment dat cu 1-0, trupa lui Vasile Ilinca s-a impus la final cu 2-1 şi a reuşit să recupereze punctele pierdute pe teren propriu cu Viitorul Rm. Vâlcea. Cele două goluri ale învingătorilor au fost marcate de A. Gheorghe şi Văduva, în timp ce pentru gazde a punctat B. Nica.

„A fost un meci pe care noi l-am câştigat, dar replica gazdelor a fost destul de interesantă. Au mulţi jucători care pot să crească şi să devină fotbalişti de valoare”, ne-a declarat după acest meci oficialul celor de la Sportul, Cristi Manu.

Manu regretă punctele pierdute cu Viitorul

Dacă nu ar fi fost semi-eşecul de la Drăgăşani, atunci când Sportul a fost egalată în prelungirile partidei după ce a condus până în minutul 87 cu 3-1, dar mai ales înfrângerea mai mult decât surprinzătoare în faţa celor de la Viitorul, fotbaliştii campioanei s-ar fi aflat în prezent pe primul loc în Liga a IV-a. În acest caz, Sportul ar fi acumulat 15 puncte, cu două mai multe decât actuala lideră, Dinamo Horezu. „Nu cred că se va mai întâmpla să mai pierdem un meci cu Viitorul chiar de-ar fi să mai jucăm de încă 10 ori cu ei. Dar asta e, fotbalul merge înainte, mergem şi noi la fel”, mai spune Manu. Deşi nu sunt agreaţi deloc de conducerea AJF Vâlcea, cei de la Sportul promit să lupte până la capăt pentru a-şi apăra titlul cucerit anul trecut pe plan judeţean.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button