Auto-Moto

SKODA – 100 DE ANI DE ISTORIE AUTO

SKODA – 100 DE ANI DE ISTORIE AUTO

  ENDURO RM. VÂLCEA şi-a început activitatea în anul 2000 ca dealer al mărcii Skoda. Încă de la început ne-am propus să oferim servicii complete şi standarde ridicate de calitate. Alături de o echipă de profesionişti, tânără, entuziastă şi foarte motivată, am schimbat modalitatea de abordare clasică a vânzării de maşini introducând conceptul de vânzări de servicii. Aceasta a dus la câştigarea  încrederii clienţilor şi găsirea de soluţii de finanţare. În 2005 vom extinde facilităţile pe partea de service prin construirea unei noi hale (dedicate creşterii numărului de spaţii de lucru şi a reducerii timpilor de aşteptare), precum şi a unui nou spaţiu de recepţie.    

Skoda Octavia Estate – „Cea mai frumoasă maşină a anului”

 Skoda Octavia Estate a devenit „Cea mai frumoasă maşină a anului”, în Republica Cehă. Această decizie a fost luată de către telespectatori în timpul unei transmisii în direct a unei gale difuzate de postul de televiziune TV Prima în seara ceremoniei oficiale de deschidere a Brno Motor Show. Un număr record de 426.373 telespectatori şi vizitatori ai paginii de Internet au luat parte la sondaj.
Skoda Octavia Estate a obţinut un total de 46.084 de voturi valide plasându-se înaintea lui Ferrari  F430 (24.542 voturi), Peugeot 407 SW (21.670 voturi), BMW Seria 6 (21.313 voturi) şi Brabus SLK K4 (19.025 voturi). 32 de mărci de maşini fuseseră nominalizate pentru acest sondaj.
Titlul „Cea mai frumoasă maşină a anului“ nu este primul premiu obţinut de Noua Octavia. În luna noiembrie a anului trecut, un juriu internaţional, format din arhitecţi, critici şi artişti a decernat premiul „Cel mai frumos automobil al anului 2004” pentru Skoda Octavia la Milano.
În Republica Cehă, Skoda Octavia a devenit “Maşina anului 2005” şi a obţinut prestigiosul titlu pentru cel mai frumos design, “National design award”.

Octavia este de asemenea deţinătoarea titlului „Maşina anului“ în Finlanda, Lituania, Bulgaria, Serbia şi Muntenegru şi în Ucraina. Mai mult, a obţinut premiul „Volanul de aur” în Germania şi premiul „Maşina de familie a anului 2005” în Anglia. În plus, câştigând etapa naţională a unui sondaj „Auto 1“, Skoda Octavia s-a plasat pe poziţia a doua în finala europeană a “Auto 1” şi a câştigat cu uşurinţă la categoria inginerie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button