Liga II

„Nu suntem pregătiţi pentru debutul de campionat”

Deşi are la dispoziţiei un lot extrem de numeros, antrenorul Marian Bondrea s-a arătat extrem de îngrijorat de evoluţia echipei pe care o conduce. Cu toate că în partida cu Petrolul Ploieşti prestaţia echipei sale a avut de suferit în mai toate compartimentele, Marian Bondrea a încercat să aducă în discuţie şi aspectele bune din acest joc, deşi nu îţi trebuiau nici toate degetele de la o mână pentru a le enumera. „Am avut un început de partidă destul de bun, cu câteva ocazii de a înscrie, din păcate jucătorii care s-au aflat în situaţii de a marca, nu au făcut-o. Am primit un gol în urma unor greşeli de începători, mingea ne aparţinea şi am făcut-o cadou adversarului, după care echilibrul s-a rupt. Şi aici nu m-am referit la ocazii clare de gol ci mai mult la situaţii care, dacă era tratate corespunzător puteau duce la înscrierea golului.

Repriza a doua a aparţinut în totalitate celor de la Petrolul. Mă gândeam că în aceste jocuri să facem doar finisări, mici retuşuri, însă exodul de jucători pe care i-am avut în pregătire ne-a cam dat planurile peste cap şi n-am reuşit să facem mare lucru. În acest meci nu m-a supărat rezultatul cât indeciziile unor jucători şi în special cele de la cele trei goluri primite” – a spus într-o scurtă analiză a jocului Marian Bondrea.

Doar patru titulari cerţi

Referitor la viitorul echipei în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii jocului şi la începutul de campionat care va avea loc peste numai o săptămână când CSM-ul va întâlni Corvinul Hunedoara pe terenul de la Oltchim, Marian Bondrea a fost destul de circumspect. „Este îngrijorător şi acum, mai mult ca oricând, jucăm din ce în ce mai rău, în loc să vedem o îmbunătăţire a calităţii jocului. Mi-a fost foarte greu să lucrez cu atâţia jucători în această perioadă de pregătire, cred că am văzut peste 100 de jucători, parcă a fost un blestem, cel puţin pentru mine. Din această cauză, aproape la fiecare meci am fost obligat să aliniez o altă formaţie. Niciodată nu am putut să introduc din primul minut un unsprezece de bază, iar pe cei care cred că vor fi titulari i-am folosit maxim 50-60 de minute. Îi admir pe cei din conducerea clubului care au făcut mari eforturi pentru aducerea unor jucători, dar exodul acesta de jucători s-a răsfrânt asupra programului echipei. În majoritatea jocurilor pe care le-am avut în ultima perioadă au fost lucruri mai mult negative decât pozitive, dar am înscris, lucru care nu s-a întâmplat în partida cu Petrolul.
În acest moment, orice s-ar spune, nu suntem pregătiţi pentru debutul de campionat. Cel mai grav este că nu cunosc jucătorii şi nici ei nu se cunosc între ei. În acest moment nu avem mai mult de patru titulari pe care putem să contăm, iar acest lucru este îngrijorător pentru mine.
Dar, sper, cu puţin noroc şi prin aducerea lui Ionescu şi Lungan, dar acest din urmă este cam în urmă cu pregătirea, dar şi a celor de la Caracal să facem o echipă competitivă în cel mai scurt timp pentru a putea avea rezultatele aşteptate de toată lumea” – a concluzionat antrenorul Bondrea. (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button