Alte sporturi

Rezultate bune pentru atleţii de la CS Chimia

În perioada 17-19 august, s-a desfăşurat la Bucureşti finala Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor I, competiţie sportivă la care au participat şi discipolii antrenaţi de Lelioara Alexandrescu. De la Clubul Sportiv Chimia au participat în probele de 4x 100 metri şi 4×400 metri următorii sportivi: Adrian Olaru, Alexandru Ciocâia,  Alexandru Teofilescu şi Cosmin Rădescu, ultimii doi concurând şi la individual, la 400 de metri. La 4×100 de metri, cei patru sportivi au reuşit să-şi adjudece locul al doilea pe podium. Despre Cosmin Rădescu, dar şi despre viitorul atleţilor pe care-i pregăteşte, antrenoarea vâlceană a făcut câteva remarci: „Nu m-a mulţumit locul ocupat, deoarece speram ca el să urce pe podium. Dar, dacă avem în vedere faptul că timp trei luni nu s-a putut antrena din cauza unei rupturi musculare, putem spune că locul 6 obţinut nu e chiar atât de rău. Sperăm ca, odată cu amenajarea pistei de atletism de pe stadionul Municipal, să ne sporim şi noi performanţele sportive”.

În proba de 4×100 de metri feminin, clubul a delegat-o pe Alexandra Cazacu. Aceeaşi sportivă s-a clasat pe locul 11 în proba de 100 metri plat. La acelaşi concurs, Teofilescu s-a clasat pe locul al treilea tot în proba de 100 de metri plat, obţinând astfel medalia de argint. Lotul de atleţi de la CS Chimia se pregăteşte în continuare pentru Campionatul Naţional de alergare pe şosea (20 km) ce se va desfăşura pe 2 septembrie la Zalău.

Elevii de la CNMB au ratat podiumul

La întrecerea din Capitală au fost prezenţi şi câţiva atleţi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Dintre aceştia, cel mai bun rezultat a revenit lui Vlad Olescu, care-a concurat la săritura în lungime, unde a ratat de puţin podiumul, clasându-se în final doar pe locul 4. Nici Marinela Mazilu, care-a alergat în proba de 100 de metri, n-a reuşit să intre în posesia unei medalii, ocupând doar locul 7.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button