Alte sporturi

Bloody Mary a triumfat în Cupa de Vară

Seria de competiţii sportive organizate de AJSPT Vâlcea, organism condus de Constantin Vlaşcu, a continuat cu un turneu de fotbal pe teren redus, „Cupa de Vară”, ale cărui meciuri s-au desfăşurat la baza sportivă din zona Ostroveni. Iată rezultatele consemnate în primele meciuri desfăşurate în faza grupelor: Roco – Oldboys (persoane peste 50 de ani): 6-7, Bloody Mary – Andovil: 8-9, Clăbucet – Peugeot: 8-7, Nova Turist – Grydcom: 4-1, Andovil – Oldboys: 7-7, Bloody Mary – Roco: 16-10, Clăbucet – Grydcom: 11-9, Peugeot – Nova Turist: 7-8, Oldboys – Bloody Mary: 5-6, Roco – Andovil: 7-12, Peugeot – Grydcom: 5-3, Clăbucet – Nova Turist: 8-9.

După aceste meciuri, miercuri, 15 august, au avut loc şi semifinalele care-au opus echipele Andovil – Clăbucet (scor: 5-8) şi Bloody Marry – Nova Turist (scor: 12-8). În finala mare a competiţiei s-au întâlnit echipele Bloody Mary şi Clăbucet, victoria revenit primei formaţii cu scorul de 7-6. Finala mică s-a disputat între Andovil şi Nova Turist, primii câştigând cu scorul de 5-2.
Ca de fiecare dată, nu au lipsit premiile acordate la finele competiţiei, cele patru echipe care-au evoluat în semifinale fiind recompensate cu cupe, diplome, iar câştigătorii de la Bloody Mary câştigând în plus şi un rând de echipament sportiv. Au mai fost acordate şi câteva distincţii fair-play, pentru Octavian Păunescu (Nova Turist), Bogdan Marinescu (Andovil), Adrian Frăsianu (Clăbucet) şi Cătălin Ionescu (Bloody Mary).

Urmează Supercupa Vâlcii

Din 4 septembrie, AJSPT Vâlcea va organiza o altă competiţie de fotbal pe teren redus, Supercupa Vâlcii, unde se vor reuni toate echipele câştigătoare din fiecare întrecere de până acum. „Scopul nostru este să se facă mişcare, pentru ca a doua zi omul să se simtă mai liniştit şi mai relaxat. Dorim ca o persoană de 60 de ani să aibă condiţia fizică şi vitalitatea unuia de 30 de ani şi totul poate fi realizat prin practicarea regulată a unui sport. De aceea, am dorit să organizez întreceri cât mai variate la mai multe discipline sportive. Fie că s-a practicat fotbal, înot, oină, alergat, şah, biliard, spargerea de farfurii, aruncări cu telefonul mobil, concursuri de maşini pentru cei mici şi alte tipuri de sporturi de divertisment, putem spune ca ceea ce ne-am dorit s-a îndeplinit. Acum încercăm să-i încurajăm pe toţi oamenii, indiferent de vârstă, să practice un sport. De aceea am oferit o diversitate de sporturi pe parcursul acestui an. Dorim să informăm şi pensionarii, dar şi pe copiii de la grădiniţă asupra efectelor benefice pe care le prezintă sportul”, a încheiat Constantin Vlaşcu, preşedintele AJSPT Vâlcea. Această mişcare de încurajare a practicării oricărui tip de sport declanşată de Vlaşcu şi asociaţia pe care-o conduce a reuşit, anul acesta, să angreneze în competiţii peste 30.000 de persoane din tot judeţul Vâlcea.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button