Liga IV

Knock-out. în repriza a doua

• CSM Drăgăşani – Vartex Rm. Vâlcea 5-0 (0-0)

Douăzeci şi şase de etape trecuseră dintr-un campionat în care CSM-ul nu cunoscuse înfrângerea, un campionat condus autoritar, din prima până în ultima etapă de drăgăşeneni, un campionat în care singurul adversar a fost propria echipă. Urmează acum un altul în care adversarii sunt de alt calibru, astfel că mulţi nu dădeau şanse unei echipe tinere, strânse în jurul unor profesionişti ai fotbalului (profesorii Alexandru Morariu, Adi Lupu, Narcis Enăchescu, Tavi Mîţoc). Primul adversar, Vartex Rm. Vâlcea a avut surpriza să întâlnească în runda inaugurală o echipă mult mai motivată care în repriza a doua s-a dezlănţuit. Fără mulţi titulari (Ciocea – accidentat, Traşcă – probleme la facultate, Pîrvoiu – accidentat), CSM-ul a început cu trac, fără curaj, dând posibilitatea adversarului să deţină superioritatea.

Cu atacanţi masivi (Popolan, Voica), bine aşezată în teren, Vartex-ul a încercat din prima repriză să tranşeze în favoarea sa victoria, dar imprecizia, jocul bun în apărare al adversarului, a făcut ca prima parte a meciului să se termine cu un rezultat alb.
Partea secundă, aidoma uneia de box, a însemnat lovitură după lovitură, la sfârşitul căreia antrenorul trebuia să arunce prosopul. Ieşiţi de la vestiar cu mai mult curaj, speculând precara pregătire fizică a adversarului, CSM-ul a punctat din faze gândite la antrenamente, iar dacă rezultatul era şi mai mare, nu era nici o surpriză pentru nimeni. O victorie a seriozităţii şi a unei excelente pregătiri a jocului de către conducerea tehnică, dar care trebuie confirmată şi în jocurile viitoare.
Au marcat: Stanciu (minutele 52 şi 74) – cel mai bun jucător al meciului, Bunget (autogol – minutul 66), Barbu (minutul 89), Olteanu (minutul 90). În minutul 80 Duică (Vartex) a ratat o lovitură de la 11 metri apărată de Vlada.
Au arbitrat: Laurenţiu Mosor – la centru, ajutat la cele două linii de Roxana Glăvan şi Marius Vâncea. Observator: Vasile Busuioceanu.
Au evoluat formaţiile:
CSM Drăgăşani: Vlada – Stăvaru, Mitală, Olteanu, Ziber, Marinescu, Stanciu, Dandea, Barbu, Bălan, Sticlaru. Au mai jucat: Ciobanu, Pîrvoiu, Ştefănescu, Vlădescu.
Vartex Rm. Vâlcea: Stoica – Moţ, Bunget, Nicolae, Maria, Dincă, Panait, Mihai, Cătinaş, Popolan, Voica. Au mai jucat: Duică, Diaconu, Mitroi.
Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button