Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Omul de afaceri Nicolae Sofianu construieşte de zor în vecinătatea bazei de agrement Ostroveni. Nu degeaba a cumpărat omul vreo câteva zeci de hectare de teren în zonă…

• Un pedist ambiţios e atât de lacom de lucrări finanţate din bugetul public, încât nu pierde niciodată ocazia de a-şi sfătui colegii să-şi înfiinţeze cât mai multe firme pentru a lua tot ce se poate lua…

• Nicu Silvestru a făcut un gest nesportiv faţă de colegul său, Ion Nuică, la conferinţa de presă de vineri a PRM. Silvestru s-a referit la criticile pe care i le-a adus săptămâna trecută un jurnalist, făcând nu întâmplător precizarea că articolul care l-a deranjat a fost scris la mici şi bere. Aluzia clară l-a adresa lui Nuică, patronul de la Noil, i-a deranjat şi pe alţi peremişti.

• Cruela de la Consiliul Judeţean trage în continuare sfori pentru ca protejaţii ei să fie plătiţi mai bine iar odrasla să câştige cât mai mulţi bani cu ajutorul ONG-ului căpuşă pe care-l patronează.

• Mai mulţi oameni de afaceri din judeţ sunt extrem de fericiţi că membrii clanului Piele au fost arestaţi. Motivul: ei au împrumutat sume mari de bani de la aceştia iar acum speră că vor scăpa fără să mai dea vreun euro înapoi.

• Beizadeaua unui director liberal se laudă mereu în faţa prietenilor săi de bani gata că tăticul are atât de mulţi bani încât i-ar putea cumpăra absolut tot ce şi-ar dori. Beizadeaua merge în fiecare zi la bancomat de unde scoate zeci de milioane de lei cu care să se distreze în voie. Păi la câte şpăgi încasează tăticu’, e de înţeles…

• Un idiot care plânge de mila membrilor clanului Piele a început să-l supere cam tare pe un politician care are de gând să-i administreze acestuia o lecţie soră cu moartea. Aşa e când ameninţi fără să ai spatele asigurat.

• Manelistul Adi de la Vâlcea şi-a pus rivalii pe pereţi. Picturile, care sunt atârnate în fostul garaj al familiei, nu reprezintă altceva decât portretele colegilor de breaslă, Adrian Minune, Vali Vijelie sau Costi Ioniţă. Cum nu puteau lipsi imagini chiar cu proprietarul casei, pe peretele cu pricina stau la loc de cinste două tablouri mari care îl întruchipează pe Adi, mâncaţi-aş!

• După patru ani petrecuţi la Liceul de Arte din Rm. Vâlcea, fratele lui Adi a obţinut spectaculoasa notă de 2 la limba şi literatura română, la Bacalaureat. Slaba sa pregătire nu i-a supărat pe membrii familiei, deoarece Alin îşi câştigă pâinea pe scenă, alături de fratele său, în calitate de clăpar.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button