Diverse

„Zăpadă” debutează în Liga I

• Buşi a oficiat primul meci la „B”

După ce a fost rezervă într-un meci la nivelul Ligii a IV-a, Daniel Demetrescu va ajunge acolo unde visează fiecare dintre cei care îmbrăţişează arbitrajul, pe prima scenă fotbalistică a ţării. De-a lungul timpului judeţul nostru n-a dat foarte mulţi asistenţi la acest nivel. În ultima perioadă n-am mai fost reprezentaţi chiar de nici un vâlcean în Liga I. Asta după ce Bogdan Medrea a avut ceva probleme la unele meciuri. Însă acum a venit rândul lui „Zăpadă” să confirme încrederea ce i-a fost acordată. Am anunţat încă din urmă cu câteva luni că Demetrescu a promovat în Divizia A, dar situaţia în care se află el şi Adi Comănescu nu este chiar identică cu promovarea.

Ambii se află în lotul de rezervă al Ligii I, unul ca central, celălalt ca asistent, astfel că e posibil ca oricând să se apeleze şi la serviciile lor. Adi Comănescu a oficiat deja două meciuri la cel mai înalt nivel din fotbalul românesc, însă lui Demetrescu abia acum i se oferă această onoare. Miercuri, 23 mai, este delegat să arbitreze de la linie unul dintre meciurile importante ale ultimei runde din Liga I, cel dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa. 
În altă ordine de idei, un alt debut consemnat recent în arbitrajul vâlcean a fost şi cel al centralului Cătălin Buşi. Se află de mult timp în vizorul celor de la CCA, este considerat un arbitru de perspectivă, a fost chemat şi la cursurile intensive organizate de CCA, însă promovarea la nivelul Ligii a II-a tot întârzia să apară. S-a întâmplat însă zilele trecute, mai exact sâmbătă, 19 mai, când Buşi a fost delegat să arbitreze meciul dintre FCM Reşiţa şi Poli II Timişoara, încheiat cu victoria, cu 3-1, a gazdelor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button