Diverse

Elevele Nicoletei Lazăr sunt pe val

* tinerele handbaliste junioare II de la CS Chimia s-au calificat la turneul final

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a desfăşurat la Slatina al doilea turneu din faza semifinală a Campionatului Naţional de handbal feminin, junioare II. La această competiţie, singura grupare vâlceană rămasă în cursă, cea a Clubului Sportiv Chimia Rm. Vâlcea, a izbutit să-şi îndeplinească obiectivul cu care a plecat la drum, şi anume calificarea la turneul final. Astfel, tinerele handbaliste vâlcene au reuşit să-şi păstreze locul 3 ocupat după primul turneu semifinal, care le asigură participarea în ultimul act al competiţiei.

Antrenoarea Nicoleta Lazăr le-a avut la dispoziţie pentru această competiţie şi pe cele două jucătoare transferate în această primăvară la Centrul Olimpic de Excelenţă, inaugurat în aprilie la Rm. Vâlcea. Pe primele două locuri în ierarhia finală a acestui turneu semifinal s-au clasat LPS Banatul Timişoara şi LPS Slatina. Turneul final se joacă în perioada 5-10 iunie într-o localitate care va fi stabilită în curând.

Vâlcencele, sponsorizate de Internaţional Lazăr Company

Ca şi-n alţi ani, firma Internaţional Lazăr Company, condusă de cunoscutul om de afaceri Benone Lazăr, cândva sponsor şi la CSM Rm. Vâlcea, a pus la dispoziţia echipei de handbal junioare a Clubului Sportiv Chimia un rând de 16 treninguri pentru întregul lot de jucătoare. „Îi mulţumim pe această cale domnului Benone Lazăr, care a fost mereu unul dintre sponsorii noştri şi care nu se află la prima donaţie de acest gen”, ne-a spus antrenoarea echipei vâlcene, Nicoleta Lazăr.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button