Liga II

„Ne vom juca şansele numai pe teren”

La conferinţa de presă, antrenorul Costel Pană a spus că,  acest meci a fost câştigat de echipa care a fost mai pragmatică şi a anunţat că CSM Râmnicu Vâlcea îşi va juca şansa la promovare până la final şi numai pe teren. „Am avut un debut de meci foarte prost, am luat gol extrem de repede, iar acest lucru a contat foarte mult în economia jocului. În opinia mea am dominat cam 75-80% din meci, dar, din păcate, ne-am creat destule ocazii pe care nu le-am putut fructifica. Echipa mea este din punct de vedere valoric peste Dacia Mioveni şi Minerul Lupeni. Având în vedere rezultatele înregistrate de contracandidatele noastre, pot spune că înfrângerea de aici nu ne-a diminuat şansele la locul II.

Îmi doresc şi sper ca la finalul campionatului să promoveze cele mai bune echipe din serie, iar noi vom lupta până la capăt doar pe teren fără cheltuieli suplimentare", a spus Costel Pană.

Titi Alexoi: „N-avem obiectiv promovarea!”

Antrenorul formaţiei Corvinul Hunedoara, Titi Alexoi, a venit la conferinţa de presă extrem de fericit şi emoţionat în acelaşi timp. „Nu avem obiectiv promovarea, însă rezultatele înregistrate de noi în ultima perioadă ne dă şanse să  sperăm. Făcând abstracţie de acest lucru, vreau, în primul rând, să formez la Hunedoara o echipă tânără, doar cu jucători autohtoni, care să dăinuie în timp. Cunoaştem orice detaliu şi cred că în acest mod putem crea o echipa de viitor", a declarat Alexoi.
Un lucru interesant s-a petrecut finalul partidei de la Hunedoara. În momentul în care spectatorii prezenţi la meci au început să scandeze: „Locul 2, locul 2”, antrenorul hunedorenilor, Titi Alexoi, a părăsit incinta terenului  cu lacrimi în ochi. Formatia sa se află la numai trei puncte de locul II cu şanse reale la promovare, cu toate că, înainte de startul returului, când a fost preluat echipa, Corvinul Hunedoara era creditată cu şanse minime de a… evita retrogradarea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button