Liga Nationala

Mihaela Tivadar nu va mai juca la Oltchim

Adusă vara trecută cu surle şi trâmbiţe la Vâlcea chiar de la rivala Rulmentul Braşov, Mihaela Tivadar este pe cale să se întoarcă la fosta sa echipă la finele acestui sezon, după ce a ratat şansa de a fi una dintre jucătoarele de bază ale Oltchim-ului. „Mihaela Tivadar este o jucătoare bună, însă nu ştiu ce s-a întâmplat. Ori nu s-a încadrat aici la Vâlcea, ori e un lot prea pretenţios pentru ea, ori s-ar putea întâmpla să fiu eu prea pretenţios şi să-i cer prea mult? Sigur că a avut o reacţie nu tocmai potrivită vizavi de ceea ce înseamnă concurenţă, pentru că dintr-un lot de 18 jucătoare, pe raportul de joc pot fi trecute decât 14, iar dintre acestea în teren nu pot să fie decât 7.

Nu a prins lotul, dar nici nu s-a prea străduit, din inerţie şi fără să se impună nu avea cum să reziste. N-a prins primul «14» şi a avut nişte reacţii din astea bizare din punctul meu de vedere. În condiţiile acestea, deşi mai are contract cu Oltchim-ul până în 2008, am stabilit că Mihaela Tivadar este o jucătoare transferabilă. Şi nu este numai părerea lui Tadici, ci este şi a lui Popa, Berbecaru, Gavrilescu, şi chiar a directorului general Constantin Roibu. Nimeni nu vrea să finanţeze ceva nerentabil în economia noastră de piaţă de astăzi, nu-i aşa?”, afirmă Tadici.

Handbalista venită vara trecută de la Braşov a cerut să plece

Ruptura definitivă dintre Tivadar şi clubul vâlcean s-a produs în preajma meciurilor cu Ferencvaros din semifinalele Cupei Cupelor: „În momentul în care am vrut să-i mai dau o şansă şi s-o reintegrez în echipă, înaintea meciului cu Ferencvaros, Tivadar a cerut asigurări din partea conducerii clubului, în speţă de la preşedintele Gavrilescu, că i se va permite să plece de la echipă la finele sezonului. Ori dacă o jucătoare spune că nu mai doreşte să joace pentru o echipă, oare ce antrenor ar mai îndrăzni s-o introducă în teren? Din acel moment mi-am dat seama că nu se mai poate conta pe ea, era clar că nu va mai pune osul, că e cu gândul la plecare, deci pot să spun cu mâna pe inimă că ea s-a auto-exclus. Eu am sprijinit-o în ultimii doi ani de zile cum nu au sprijinit-o nici unul dintre antrenorii pe care i-a avut ea de junioare şi până astăzi”, a mai spus Tadici.

Rulmentul, viitoarea destinaţie?

Din câte se pare, Rulmentul Braşov va fi viitoarea destinaţie a Mihaelei Tivadar. Contrar aşteptărilor, acest lucru nu-l deranjează pe antrenorul Gheorghe Tadici: „În presa centrală a apărut varianta că ar fi luat legătura cu Rulmentul, iar în momentul în care-a fost întrebată despre acest lucru, nu a negat. De asemenea, nici oficialii de la Rulmentul nu au negat faptul că ar fi interesaţi de ea. Este o jucătoare transferabilă, iar noi suntem de acord să negociem cu orice club care o doreşte. Contează şi opţiunea ei, pentru că în rest nu ne interesează absolut deloc unde pleacă”.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button