Liga III

Două jocuri în trei zile pentru „chimişti”

Program încărcat în această perioadă pentru vâlcenii de la FC Oltchim. După jocul de vineri, cu Avântul Reghin, vor avea de disputat în această săptămână alte două meciuri. La interval de doar câteva zile vor întâlni pe rând, mai întâi Gloria II Bistriţa, iar pe urmă Universitatea 1919 Cluj. Jocul cu Gloria II se dispută la Bistriţa marţi, 8 mai. Gaiţă şi compania n-au renunţat la ideea că se pot clasa pe locul 2 sau măcar pe podium, aşa că au ca obiectiv să câştige toate meciurile care mai sunt de disputat până la sfârşitul acestui sezon. Printre acestea se află şi cel din intermediara acestei săptămâni, partidă în care antrenorul Gaiţă şi-a pus mari speranţe.

„Ştiu despre Gloria II Bistriţa că este o echipă de copii, dacă-i mai putem numi aşa pe jucătorii de 20-21 de ani. Mergem să câştigăm acolo. Cum e şi normal, eu întotdeauna îmi doresc victoria, însă rămâne de văzut dacă ne vom şi putea îndeplini obiectivele”, a afirmat tehnicianul vâlcean înaintea partidei pe care o vor disputa în compania echipei aflată la doar două puncte distanţă în clasament faţă de Oltchim. Două puncte şi două locuri în spatele vâlcenilor (noi suntem pe locul 5, ei pe 7). La acest joc Gaiţă nu se va baza pe serviciile jucătorilor Nuţu (care-ar putea reveni abia pentru meciului cu clujenii) şi Olaru, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va reveni însă Marinescu în centrul defensivei.
După meciul de la Bistriţa, vâlcenii vor reveni vineri, 11 mai, pe teren propriu, pentru disputa cu Universitatea 1919 Cluj, o echipă care nu-i sperie prea tare. În plus, băieţii lui Gaiţă au şi acel avantaj de moral dat de faptul că o dată cu revenirea pe teren propriu, după „exilul” forţat de împrejurări, Glăvan şi compania nu doar că nu au mai pierdut nici un meci de „acasă”, dar au reuşit performanţă să nici nu primească gol.
Însă ambele meciuri trebuie tratate cu seriozitate mai ale prin prisma rezultatelor consemnate în turul campionatului când Oltchim-ul, atât cu Gloria II Bistriţa, cât şi cu Universitatea 1919 Cluj, nu a reuşit să se impună. Ambele dispute s-au terminat la egalitate şi cu acelaşi scor, 1-1.    

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button