Liga V

Dublu fortfait pentru echipele din Pietrari

Doctorul în misiune, meci nedisputat

Partida dintre AS Pietrari şi Dinamo Rm. Vâlcea se anunţa a fi una extrem de echilibrată, iar parcursul foarte bun al dinamoviştilor în returul campionatului putea suferi o sincopă după acest joc, având în vedere ambiţia cu care pietrărenii evoluează pe propriul teren. N-a fost să fie aşa pentru că la începutul meciului delegatul Ion Preda (AS Pietrari) a constata lipsa asistentului medical. Contactat telefonic, acesta s-a scuzat spunând că este într-o acţiune cu caracter medical la câţiva pacienţi din comună, prin urmare nu putea să mai ajungă la terenul de fotbal.

Partida nu s-a mai disputat şi Dinamo Rm. Vâlcea va beneficia de omologarea acesteia la Comisia de Disciplină cu scorul de 3-0.

Trupa lui Boldu n-a mai făcut deplasarea

Cealaltă echipă din Pietrari, Arena, trebuia să evolueze la Malaia, însă sponsorul acestei grupări, Gigi Boldu, a anunţat cu trei zile înainte de meci faptul că din motive legate de transportul jucătorilor nu va putea să se prezinte la meci. Prin urmare Comisia Campionatului nu a programat acest meci care a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea celor din Malaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button