Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Minodor Vasiloiu semnalează corupţie grea la Drăgăşani

Consilierii din Drăgăşani nu ştiu pe ce lume trăiesc. Ori sunt prea corupţi. Aceasta este părerea lui Minodor Vasiloiu, preşedintele PNŢCD Vâlcea şi candidat la funcţia de primar al municipiului Drăgăşani. „Au luat câteva hotărâri pe care vroiam să le contest la Prefectură, dar în final am aflat că aleşii judeţului ţin luna aceasta şedinţa la Drăgăşani şi am renunţat, desigur, în ideea că le voi comunica acestora direct ce ilegalităţi se fac în zona de sud. Conform legii, şi mă refer în special la Ordonanţa Guvernului nr. 195/30.12.2005, spaţiilor verzi nu li se poate schimba destinaţia după bunul plic al consilierilor, care au votat de curând, în unanimitate, trecerea acestora din proprietate publică în cea privată a unor persoane fizice şi juridice.

Ca şi acum trei ani, pe final de mandat, fiecare consilier şi cerc de interese din jurul lui au încercat să tragă un ultim tun. În Drăgăşani, concesionarea spaţiilor verzi tinde să devină modă”, a acuzat Vasiloiu, atrăgând totodată atenţia că „şi aşa spaţiile verzi sunt tot mai puţine”. Liderul ţărănist a amintit că niciodată nu a fost de acord cu distrugerea parcurilor, o poziţie similară având şi faţă de construcţia River Plaza Mall peste un spaţiu verde în centrul Râmnicului. Intrând în detaliile ilegalităţilor comise de CL Drăgăşani, Vasiloiu s-a oferit să dea şi câteva nume: „Cine să aibă interese? Păi, Florian Croitoru, candidat PNG de primar şi consilier local. Ar mai fi, de asemenea, Dan Croitoru, fost liberal, în prezent PSD-ist. Mai sunt şi alţii în aceeaşi găleată, pentru că din 18 consilieri – 18 au votat pentru concesionări, dar ăştia doi au cele mai multe spaţii concesionate”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button